FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 1-1

Liviu Ciobotariu, în dezacord cu ieșirea lui Laurențiu Reghecampf: „Toată lumea îl știe, asta e maniera omului”

Liviu Ciobotariu (50 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi din FC Voluntari - CSU Craiova 1-1. Antrenorul ilfovenilor l-a contrazis pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani), după ce omologul lui s-a plâns de arbitraj. +43   FOTO
Liviu Ciobotariu (50 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi din FC Voluntari - CSU Craiova 1-1. Antrenorul ilfovenilor l-a contrazis pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani), după ce omologul lui s-a plâns de arbitraj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 21:32 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 21:48

Liviu Ciobotariu (50 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi din FC Voluntari - CSU Craiova 1-1. Antrenorul ilfovenilor l-a contrazis pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani), după ce omologul lui s-a plâns de arbitraj.

FC Voluntari va încheia etapa cu numărul 19 pe podiumul Ligii 1. Liviu Ciobotariu admite că rezultatele depășesc și cele mai optimiste așteptări.

Două penalty-uri neacordate în FC Voluntari - CSU Craiova » Erori mari de arbitraj în Liga 1
FC Voluntari - CSU Craiova 1-1
Două penalty-uri neacordate în FC Voluntari - CSU Craiova » Erori mari de arbitraj în Liga 1

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - CS Universitatea Craiova

„Puteam să şi câştigăm, însă, din punctul meu de vedere, cred că rezultatul este echitabil, după numărul ocaziilor. Craiova a avut în prima repriză o şansă uriaşă, prin Baiaram, iar noi am avut un portar inspirat. 

Noi ne-am retras în ultimele 10 minute deliberat şi, când întâlneşti o echipă cu atâta calitate la mijloc, poţi să ai probleme. Eu îmi felicit jucătorii, au muncit, au luptat pentru acest punct, i-am felicitat, e un punct muncit cu o echipă care cu siguranţă se va bate la titlu. 

Nu ne gândeam, trebuie să recunosc că nu ne aşteptam să fim pe locul 3 după 9 etape, dar după fiecare joc cu rezultate bune, clar ne-au dat moral că putem mult mai mult. Şi iată că suntem pe locul 3 după 19 etape. 

Important e să fim echilibrați, mai avem două jocuri foarte grele, încercăm să scoatem cât mai mult şi când se termină anul, vedem unde suntem şi ne facem planuri pe viitor”, a spus Liviu Ciobotariu, la Look Sport.

Ciobotariu, despre arbitrajul din Voluntari - CS Universitatea Craiova 

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova, s-a plâns de arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici. Liviu Ciobotariu nu a avut nimic de contestat. 

„Eu cred că a fost un arbitraj foarte bun, toată lumea ştie că Mladinovic lasă jocul tare, îl lasă dur. Au fost câteva intrări dure şi din partea noastră şi din partea lor, dar eu cred ca a arbitrat bine, eu aşa am văzut, mi-a plăcut. Adică omul ăsta... asta e maniera lui de arbitraj, dar e o manieră bună, pentru că suntem bărbaţi”, a concluzionat Liviu Ciobotariu. 

Cele mai tari imagini din Voluntari - CSU Craiova

+39 FOTO

Portarul lui FC Voluntari, Mihai Popa, declarații după meci

Vadim Rață, dezamăgit după meci: „Consider că am pierdut 2 puncte!

FC Voluntari - CSU Craiova | Oltenii tremură și pentru play-off!

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Ioan Andone nu-i iartă pe fotbaliștii lui Dinamo: „Când gândeşti aşa ca jucător, înseamnă că ai o problemă”

FCSB ar putea rămâne fără Florin Tănase » Anunțul lui Victor Becali: „Sunt niște discuții”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  14 Decembrie 2021, 11:00

Bai Ciobi nu ți-e Rușine sa afirmi așa ceva?Stim ca și tu ai fost un mare “cotonogar”la viața ta dar sa afirmi ca asta a fost un arbitraj corect cu intrări bărbătești este prea mult!Tu ca fost fundaș nu ai avut picioare rupte și vreau sa-ți amintesc ca datorită acestui stil de joc și arbitraj Universitatea Craiova a pierdut luni de zile sau definitiv jucatori de mare valoare-Florin Costea,Ilie Bălăci,Koljici Elvir și alții.Așa ca mai ușor cu aprecierile

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Decembrie 2021, 09:44

Si Balint, de la UTA, a lăudat arbitrajul când Craiova a fost decimata de întrările dure pentru ca apoi, când ei au fost furați a făcut ***. Dragilor antrenori, cand lăudați asa ceva nimic nu va mai da dreptul sa fiți nemulțumiți când va vine rândul. De ținut minte pentru Ciobotariu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează