FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Plecare-surpriză de la FCU Craiova! Și-a reziliat contractul, deși îl prelungise în urmă cu 3 luni și a fost om de bază în startul sezonului

Lorenzo Paramatti, dreapta FOTO: Imago
Lorenzo Paramatti, dreapta FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 12 august 2023 14:46 / Actualizat sambata, 12 august 2023 16:48

FCU Craiova a anunțat azi că se desparte de fundașul central italian Lorenzo Paramatti (28 de ani).

Deși în mai își prelungea înțelegerea cu FCU Craiova, până în vara lui 2025, Paramatti s-a despărțit azi de FCU Craiova.

Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete
RAPID - PETROLUL
Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

Lorenzo Paramatti a plecat de la FCU Craiova

Grazie, Lorenzo Paramatti!

Clubul nostru și apărătorul italian au decis de comun acord încheierea contractului.

Lorenzo a fost unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei și a ajutat la promovarea clubului în prima ligă din România.

Pe această cale îi mulțumim pentru toate meciurile în care a îmbrăcat cu succes tricoul alb-albastru și îi dorim mult succes în provocările viitoare. 

– comunicat FCU Craiova

Sursele GSP explică ruptura: dezamăgit că nu a mai prins lotul după o serie de evoluții sub așteptări, Paramatti a cerut rezilierea contractului, iar clubul a acceptat.

După plecarea lui Andre Duarte, Paramatti a fost folosit fundaș central în primele 4 etape din noul sezon, dar ca variantă de avarie, până când Leo Lacroix s-a pus pe picioare din punct de vedere fizic și i-a luat locul de titular în centrul defensivei, alături de Danny Henriques, cu FC Voluntari, vineri, scor 3-1.  

Paramatti a venit la formația lui Adrian Mititelu în septembrie 2020. În acest sezon, italianul a fost integralist în primele 4 etape și nu a fost în lot la ultimul meci, cu FC Voluntari. În total, italianul are 62 de meciuri pentru formația lui Adrian Mititelu.

O notă mare aș acorda echipei, dar e important faptul că am câștigăm. Am făcut un joc bun din punct de vedere ofensiv, aș fi vrut să nu primim, dar se întâmplă. Am fost agresivi, am făcut presing, ne-am creat multe ocazii. Îi felicit pe băieți pentru atitudine. Știam că Voluntari e în formă și că urmează un meci greu.

Ne bucurăm că am legat două victorii, dar nu am realizat absolut nimic. Trebuie să fim modești, calmi, să ne antrenăm 100%. Am încredere că putem face performanță.

De când am venit, cu Sepsi am pierdut în minutul 89, apoi cu U Cluj am fi meritat un egal. Importantă a fost reacția. La acest club toată lumea își dorește performanță, patronul a investit mulți bani. 

La fotbal nu există liniște. Cel puțin în cazul meu. Eu mereu doresc mai mult de la jucătorii mei. E clar că putem și mai mult. Cu multă muncă putem reuși. Încerc împreună cu staff-ul să facem lucrurile bine, iar jucătorii să înțeleagă ce vrem.

- Nicolae Dică, antrenor FCU Craiova, după 3-1 cu FC Voluntari

Citește și: 

Dragomir are o favorită-șoc la titlu: „O să râzi, dar merg să pun 5.000 de euro!”

Dică a făcut show în Superligă, apoi a analizat duelul FCSB - Nordsjaelland: „Rar am văzut așa ceva!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  13 August 2023, 09:41
Postat de ku.ba. pe 12 August 2023, 20:32

Usor, usor scapam de jucatori mediocrii si inutili! Succes Paramatti oriunde vei ajunge! Sa scapam si de Djibril si Blanuta si sa aducem un atacant de calitate! Gurau obligatoriu titular! Forta Stiinta!

Usor usor scăpați si de nume, deja sunteti fe calu unica clona Craiova Oltenia 18353939

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  13 August 2023, 07:52
Postat de george.br pe 12 August 2023, 23:01

Ce cauti aici, prostule? Daca asta-i "echipa lui Miti", "echipa familiei", "echipa fara nume, marca si palmares", ce cauti aici??

Te deranjeaza, clonache? Relax: sunteti râșii tuturor… sa tii cubi echipa fake, sa iti spuna toti ca e o clona si tu sa sustii ca e originala, sa fii infiintata in 2017 si sa sustii ca deții palmaresul.. mai fraieri ca voi nu exista!!

brera30
brera30  •  13 August 2023, 00:18
Postat de george.br pe 12 August 2023, 23:01

Ce cauti aici, prostule? Daca asta-i "echipa lui Miti", "echipa familiei", "echipa fara nume, marca si palmares", ce cauti aici??

Ai uitat sa menționezi : echipa fără suporteri, somn ușor .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează