FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură pentru FCSB! Un alt club din Liga 1 pregătește aducerea lui Ianis Hagi: "Fac lobby să-l luăm"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 17:10

Ianis Hagi este, fără îndoială, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1. Cu 6 goluri și o pasă decisivă în acest sezon în toate competițiile, fotbalistul Viitorului a atras atenția tuturor.

Pe lângă FCSB, unde este dorit insistent de Gigi Becali, Ianis mai e pe lista și celor de la CS U Craiova, iar Silvian Cristescu, oficial al clubului oltean, face lobby pe lângă patronul Mihai Rotaru pentru a-l lua.

"Mi-aș dori foarte mult ca Ianis să ajungă la noi. Fac lobby la club pentru el. Acum e mai greu de adus. Mă refer la preț, dar nu se știe niciodată.

Dacă Gică n-a venit la noi, poate vine Ianis. Avem o relație foarte bună cu toate cluburile. E exclus ca noi să vindem la alte cluburi. Avem jucător de caracter, iar la contracte nu există o diferență mare față de FCSB", a zis Cristescu la ProX.

1.500.000 €este cota lui Ianis Hagi, care doar ce a împlinit 20 de ani

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
robotzel
robotzel  •  06 Noiembrie 2018, 19:54

La care voi sa ajungă Gică? Voi nu sunteți continuatorii Universității Craiova. A spus-o clar instanta. Sunteți doar o clona inventata in laboratoarele PSD pentru manipularea prostimii.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Noiembrie 2018, 18:37

...am luat pe cel mai bun jucator de la viitura ...Alex Cicaldau ...vorba lui Baluta ...asta daca mai vine ...unde joaca ?...in locul cui ?

bridges
bridges  •  06 Noiembrie 2018, 18:30

Din cate stiu Hagi joaca f. bine la Viitorul, are oferte de afara, de ce-ar veni in cloaca de la FCSB? Sa se rateze asa cum au facut-o toti pana acum? FCSB e un club mult prea mic si neinsemnat la aceasta ora pentru Janis.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează