FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

LPF aruncă bomba: "Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 15:52

Directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, a anunțat azi că Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1.

Declarațiile lui Mitran vin în momentul în care Lăcătuș și CSA au anunțat că principalul obiectiv al noii echipe este să promoveze în fiecare sezon pentru ca într-un final să ajungă în Liga 1.

"Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă, pentru că nu se poate prin statut. Tocmai de aceea s-au rupt cluburile departamentale acum mulţi ani.

Cât timp patronul va fi MApN, acea echipa nu va putea juca în prima liga. Decât dacă o vor da unui alt om, adică unui alt Becali. Şi unde se va ajunge? În aceeaşi situaţie de acum", a spus Mitran la TV Sport ro.

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Save

Save

Save

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (209)
ultras.
ultras.  •  31 Martie 2017, 19:23
Postat de Niculescu Adrian pe 31 Martie 2017, 19:11

Ce manipulari ordinare. In primul rand sustinerea echipei de fotbal va fi facuta din banii clubului sportiv si nu din banii ministerului. O alta sursa de venituri va proveni din sponsorizari si veti vedea ca vor fi multi care se vor alia proiectului. S-a precizat expres ca la momentul promovarii in prima liga CSA va detine sub 50% restul participatiilor vor fi detinute de fani si de alti investitori. Pentru a nu mai ajunge in situatia ca un singur individ sa controleze un asemenea club se va interzice prin statut ca o persoana sa poata detina mai mult de 35-45% din actiuni. Povestea asta ca Becali a salvat o pe Steaua este o alta gogorita. Am 55 ani, am fost langa Steaua timp de 45 de anu , dar m-am saturat ca acest individ sa ma reprezinte. Si-au batut joc de istorie, de noi suporterii, de numele echipei. Totul se facea ca si cum Steaua s-a nascut odata cu el. Cel mai important este faptul ca preluarea clubului s-a facut prin abuz si nelegal. Prin urmare justitia dupa cativa ani de procese, a hotarat. Se stia de mult timp despre acest proces, dar cei mai multi au tratat cu indiferenta si ignoranta acest lucru. M-am plictisit sa mai scriu si astept sa merg la meci in Ghencea.

Pai si clubul sportiv de cine apartine, prietene?! Pana si in denumire se spune clar ca este al Armatei :)

939215212797369
Emil Toma  •  31 Martie 2017, 16:50

FCSB e STEAUA... Atat am avut de spus.

jalabert
jalabert  •  31 Martie 2017, 18:55
Postat de Livi Andrei pe 31 Martie 2017, 18:51

Sterge Ultras din nume ca faci ultrasii stelisti de ras! Pe bune? Adica infractorul a adus jucatorii si palmaresul de la el de acasa? Esti penibil!

cam mult exces de zel din partea unui dinamovist sa apere reputatia stelei nu crezi tovarase talpanist?

Vezi toate comentariile (209)
Comentează