FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 30

LPF a anunțat cel mai bun „11” al etapei 30 din Liga 1

Gabriel Debeljuh a reușit un hat-trick cu Dinamo // foto: Imago Images
Gabriel Debeljuh a reușit un hat-trick cu Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 16:39 / Actualizat marti, 08 martie 2022 17:11

LPF a alcătuit cea mai bună etapă a rundei 30, ultima a sezonului regulat din Liga 1.

FCSB, CFR Cluj, FC Argeș și CSU Craiova dau câte doi jucători. Toate și-au câștigat meciurile din etapa 30. Primul „11” este completat de câte un jucător de la Rapid, UTA și Chindia.

Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica
DINAMO
Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica

LPF a alcătuit cea mai bună echipă a etapei 30 din Liga 1

  • Portar: Ștefan Târnovanu (FCSB) - „Titularizat pentru a doua oară în acest sezon, tânărul portar al roş-albaştrilor a avut intervenţia etapei, consemnată la scorul de 0-0”.
  • Fundaș dreapta: Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova) - „ Deşi a evoluat doar o repriză, a contribuit cu pasă de gol la singura reuşită a partidei Universitatea Craiova - Farul”.
  • Fundaș central: Alin Dobrosavlevici (FC Argeș) - „A marcat, probabil, cel mai important gol din carieră, care a redeschis drumul piteştenilor spre play-off”. 
  • Fundaș central: Paul Papp (CSU Craiova) - „Graţie golului marcat, dar şi prestaţiei fără greşeală din defensivă, fundaşul Universităţii a fost jucătorul cu cel mai bun index InStat din ultima etapă - 289”. 
  • Fundaș stânga: Iasmin Latovlevici (FC Argeș) - „A făcut un nou meci mare! A participat activ la ambele goluri marcate de argeşeni”.

  • Mijlocaș dreapta: Ciprian Deac (CFR Cluj) - „A marcat pentru a opta oară în ediţia curentă. A ajuns la 75 de goluri în 15 sezoane petrecute în Liga 1”.
  • Mijlocaș central: Rareș Ilie (Rapid) - „Este jucătorul din generaţia 2003 cu cele mai bune cifre pe prima scenă, două goluri marcate (unul în ultima etapă) şi cinci pase decisive”.
  • Mijlocaș stânga: Octavian Popescu (FCSB) - „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din ediţia curentă. A fost a 11-a reuşită în Liga 1, dintre care șapte din afara careului mare”.
  • Atacant dreapta: Dumitru Cardoso (UTA) - „Revenit în pauza de iarnă în Liga 1, a contribuit la succesul arădenilor cu un gol şi o pasă decisivă”.
  • Atacant central: Gabriel Debeljuh (CFR Cluj) - „A reuşit prima triplă în campionatul României, ajungând la 29 de goluri în 89 de meciuri disputate în principala competiţie internă”.
  • Atacant stânga: Daniel Florea (Chindia) - „Vârful târgoviştenilor, aflat la al zecelea sezon în Liga 1, şi-a trecut în cont alte două goluri”.

Antrenorul etapei a fost desemnat Andrei Prepeliță. Echipa sa, FC Argeș, a câștigat la Botoșani și s-a calificat în play-off de pe locul 4!

Cel mai bun „11” al etapei 30 din Liga 1: Târnovanu (FCSB) - Vătăjelu (CSU Craiova), Dobrosavlevici (FC Argeș), Papp (CSU), Latovlevici (FC Argeș) - Deac (CFR Cluj), R. Ilie (Rapid), Oct. Popescu (FCSB) - Cardoso (UTA), Debeljuh (CFR Cluj), Florea (Chindia)

Mai multe știri din Liga 1: 

25 de ani de la debutul lui Mutu » Poveste amuzantă spusă de colegul de cameră: „Băi Marcele, nu pot, că uite cum scârțâie”

Discurs-manifest al lui Hagi la adresa rușilor: „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează