FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

O nouă competiție în România?! Oficialul LPF oferă detalii: „S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 13:24 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 13:38

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, consideră că un campionat de tineret pentru echipele din Liga 1 ar putea fi benefic pentru tinerii fotbaliști.

Oficialul Ligii a dezvăluit că a purtat mai multe discuții cu eAD, deținătorul drepturilor TV, și ar putea exista o astfel de competiție în scurt timp.

„Campionatul de tineret de pe vremuri era interesant. Nu vă ascund că am discutat de mai multe ori cu televiziunile și cu deținătorul drepturilor TV. Și-au arătat deschiderea pentru acest proiect.

După noi, dacă facem un campionat de tineret, acesta va fi un produs media și am putea să acoperim o parte din cheltuieli. S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză în această privință.

Cred ca putem găsi un sistem care sa nu implice cheltuieli foarte mari și, în felul acesta. ai obliga cluburile să fie mai atente la copii și juniori. Ar fi mai util ca regula U21”, a spus Justin Ștefan la Pro X.

VIDEO Cum a ratat Adrian Ropotan un transfer în Bundesliga: „Nu s-a concretizat din cauza sumei cerute și a comisioanelor care trebuiau plătite”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un nou sistem competițional în Liga 1? „Să vă spun ce vor televiziunile și Gino Iorgulescu”

LPF, scrisoare către Eduard Novak după anunțul MTS! Cere fani pe stadioane în Liga 1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
leu.mr
leu.mr  •  07 Aprilie 2021, 17:00

Inainte de '89 a mers, acum nu va merge. Fiecare echipa poate sa aiba un satelit unde joaca toti tinerii pe care ii are. Simplu. De unde sa gasesti loturi de tineri pentru echipele de tineret ???

sibelius
sibelius  •  07 Aprilie 2021, 15:43
Postat de di.canio pe 07 Aprilie 2021, 15:37

Campionatul de tineret- speranțe trebuia păstrat și după 89 încoace fără introducerea regulii U21 la echipele mari.

Jumatate din echipele din liga I nu au dupa ce bea apa si tu crezi ca o sa-si faca echipe de tineret? Adica sa tina inca 18-20 de jucatori+ antrenori carora sa le plateasca deplasari si cazari? Cine a avut bani si jucatori si-a facut echipa a II-a care joaca in seriile de divizia C. Daca nu se uita nimeni la cel putin 50% din meciurile dintr-o etapa, ce audienta crezi ca ar avea Gaz Metan U21- Voluntari U21?

endeavour
endeavour  •  07 Aprilie 2021, 14:23

Intre timp functioneaza perfect blatiada si cooperativa gigista din play-off!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează