FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Pierde Astra meciul cu Craiova la „masa verde”? Ce spun oficialii LPF: „Dacă vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa”

Meciul dintre Craiova și Astra a fost amânat
Meciul dintre Craiova și Astra a fost amânat

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 18:43 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 20:57

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a comentat posibilitatea ca Astra Giurgiu să piardă la „masa verde” meciul cu CS Universitatea Craiova, după apariția unui caz de coronavirus în cadrul echipei.

„În cazul în care vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa. Noi trebuie să încheiem la data de 3 august şi să comunicăm echipele (n.red. care vor reprezenta România în Cupele Europene). Se vehiculează varianta pierderii meciului cu 0-3. Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară şi în urma unei plângeri

Am vorbit cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova şi au în vedere să formuleze o sesizare, o contestaţie pentru a exista o decizie cu privire la acest joc, la nivelul instanţelor disciplinare ale FRF”, a declarat Justin Ștefan pentru AntenaSport.

Craiova rămâne la București

Mihai Rotaru, finanțatorul liderului din Liga 1, a dezvăluit faptul că oltenii vor rămâne la București, locul în care au fost cantonați.

„Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP. Sunt abordări diferite în funcție de zonă, am văzut că cei de la Cluj au decis ceva, cei din Ilfov altceva. Giurgiu poate avea altă abordare și rămânem pe loc. Ne putem trezi că suntem reprogramați vineri, apoi să ne întoarcem. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii, toți au vrut același lucru. Rămânem pe loc, ne antrenăm”, a declarat acesta la „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF laudă Dinamo: „Trebuie să le mulțumim public pentru asta!”

Marius Șumudică lansează o ipoteză-șoc pentru fanii FCSB: „Gigi Becali o să fugă!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (128)
sibelius
sibelius  •  29 Iulie 2020, 19:43
Postat de florar pe 29 Iulie 2020, 19:38

Oare de ce nu s-a dat 3-0 pentru Astra cand erau bolnavi la Craiova....?

Pentru ca mai erau date disponibile.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Iulie 2020, 20:05

Si Realul are un jucator depistat pozitiv !Asta ce inseamna ,pierde meciul din champions league ?

fabius_2014
fabius_2014  •  29 Iulie 2020, 19:53
Postat de dan76cj pe 29 Iulie 2020, 19:26

Numai de manarii s-a ocupat Craiova pe acest final de campionat. Desigur si teste fals pozitive de la CFR sunt doar coincidente, multe coincidente.... Sa le dea cel de sus un Covid pentru ultima etapa, sa stea 5 zile in izolare sa nu poata juca, si apoi sa se dovedeasca ca a fost fals pozitiv!

CFR Cluj a avut de castigat din reprogramarea meciurilor. Botosani si FCSB sunt calificate in cupele europene si nu mai au nici un interes sa se oboseasca. Eu nu spun ca manariile au fost facute de CFR, dar este logic ca interesul Craiovei era ca CFR sa joace cu FCSB inainte de finala cupei, cand nu se cunosteau echipele participante in cupele europene. Meciul de ieri dintre CFR si Botosani a aratat ca un meci amical in care Botosani a avut grija sa nu traga la poarta pentru a inlatura ...neprevazutul. Scandalul facut de Eftime dupa meci a fost ridicol si a avut rolul de a acoperi un noncombat evident.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează