FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”

Experiența lui Lucas Alves în România. Foto: Instagram
Experiența lui Lucas Alves în România. Foto: Instagram

Articol de , - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 10:09 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 21:26

Lucas Alves (31 de ani), fundaşul central brazilian de la Dinamo, a povestit pentru GSP.ro cum s-a adaptat la viața de București și s-a amuzat când a fost întrebat de femeile din România.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Lucas Alves, 31 de ani, este unul dintre liderii lui Dinamo. După ce s-a lansat în țara sa, a jucat în Germania la Aalen, în Elveția pentru Luzern, Biel și Le Mont, în Arabia Saudită la Al Tai, în Grecia pentru Lamia, în Emirate la Al-Nasr și în Portugalia la Portimonense. Din vară, îmbracă tricoul „câinilor”.

După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”
DINAMO
După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”

Lucas Alves, mix de sentimente în legătură cu România

Într-un interviu acordat GSP.ro, brazilianul a povestit cum decurge viața sa din România. Viața din afara terenului. Este din São Paulo, metropola ce reunește în jur 13 milioane de locuitori, de șase ori mai mare decât capitala României.

„București este precum São Paulo, sunt de acolo, ambele orașe sunt mari. Problema este traficul din București, nu e ușor deloc. Stau mult timp în casă fiindcă traficul este așa cum e, dificil. Dar orașul e foarte frumos, cu restaurante frumoase, cu oameni care-i acceptă pe străini, eu și familia suntem bucuroși de viața din România.

Nu am ieșit foarte mult, fie că am antrenamente, fie că mă odihnesc acasă. Dar iubita mea iese frecvent, îi place mult aici. Oamenii sunt simpatici, mă fac să mă simt ca acasă. Chiar dacă eu, fiind din Brazilia, nu mă împac cu temperaturile scăzute. Am jucat și în Elveția, dar parcă nu era așa frig. Aici e și zăpadă, și frig”, a relatat sud-americanul.

14 meciuria adunat Lucas Alves în tricoul lui Dinamo, până în prezent

VIDEO. Lucas Alves este cinstit: „Mulți mi-au povestit de frumusețea româncelor”

Apărătorul brazilian a fost chestionat dacă a sesizat frumusețea femeilor din România. Moment în care s-a amuzat, mai ales că era după un antrenament istovitor în cantonamentul din Antalya.

„Am auzit de frumusețea româncelor, cunosc atâtea povești din București. Sunt mulți foști colegi sau prieteni care au jucat în România și mi-au spus despre acest subiect. Dar eu sunt cu iubita mea, nu mă uit după fete, nu le-am văzut frumusețea. Stau locului, nu vreau probleme acasă! (râde)”, a reacționat Lucas Alves.

Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”
Lucas Alves. Foto: Instagram

Citește și alte știri:

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează