FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Noul dinamovist Velkovski, așteptat azi în cantonament » Lucas i-a fost adversar și îl cunoaște bine: „E foarte bun, să vină să ne ajute!”

Lucas Alves, Dinamo
Lucas Alves, Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 10:31 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 20:55

Brazilianul Lucas Alves, 31 de ani, îl așteaptă și el, diseară, pe primul jucător transferat de Dinamo în mercato invernal, nord-macedoneanul Darko Velkovski, 28 de ani. Stoperul trebuie să facă și vizita medicală pentru a fi toate actele în regulă.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1.

Primul transfer al lui Dinamo în mercato invernal, stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, este așteptat diseară în cantonamentul din Antalya al "câinilor". Jucătorul va trebui să treacă și vizita medicală pentru ca actele să fie valabile.

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”
DINAMO
„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Darko Velkovski a jucat ultimul meci oficial contra lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

În mod normal, de sâmbătă, internaționalul nord-macedonean va intra, treptat, în programul de pregătire al lui Zeljko Kopic. Apoi, în funcție de evoluția următoare a jucătorului, de văzut dacă va apărea și în meciurile de verificare ale roș-albilor.

Dinamo a confirmat ceea ce GSP.ro a anunțat de miercuri, faptul că va avea două amicale în Antalya, cu Genclerbirligi, pe 9 ianuarie, și cu Charleroi, pe 12 ianuarie.

Darko este în primul rând un mare profesionist. Pe care îl cunosc foarte bine de pe vremea când a jucat la Rijeka. Sunt familiarizat cu calitățile lui și cred că se va potrivi bine în echipă, poate juca în toate cele trei poziții din spate. Sunt conștient că nu a jucat în ultima jumătate de sezon, dar cred că va ajunge rapid la nivelul de a ajuta echipa cu calitatea sa.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

7luni au trecut de la precedentul meci oficial în care Velkovski a jucat, într-o remiză cu Al Nasr (1-1), în care a bifat 75 de minute împotriva echipei lui Cristiano Ronaldo

VIDEO. Lucas Alves îl întâmpină pe Darko Velkovski: „Să facem o familie, să facem treabă împreună”

Darko Velkovski este așteptat și de coechipieri. Mai ales de brazilianul Lucas Alves, 31 de ani, unul dintre liderii vestiarului, sud-americanul știindu-l pe nord-macedonean din campionatul Arabiei Saudite

Lucas a jucat pentru Al-Tai, Velkovski a evoluat pentru Al-Ettifaq. Acum, cei doi vor face pereche în defensiva dinamovistă, unul lângă celălalt.

„Este un fotbalist pe care-l cunosc din Arabia Saudită, un fotbalist foarte bun. Sper să vină, să ne ajute, să facem o familie, o treabă bună împreună.

Cred că toată echipa trebuie să fie unită, să fie bună, nu doar eu, nu doar cei ce vor veni în mercato. Toți trebuie să dea ce e mai bun, să ofere tot, calitate, iar când vor fi pe teren să dea totul”, a comentat Lucas Alves pentru Gazeta Sporturilor.

14meciuri a adunat Lucas Alves pentru Dinamo în acest sezon

Fotbaliștii lui Dinamo au calitate. Și românii, și străinii. Românii trebuie să aibă o mentalitate mai puternică, pentru a fi din nou în top 5-6 în lume. România are calitate, are stadioane, sunt surprins plăcut.

- Lucas Alves, fundaș Dinamo

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează