FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL A 14-a mutare a verii la CFR Cluj » Ardelenii au transferat un atacant cu 22 de goluri marcate în stagiunea precedentă

Clubul CFR Cluj a anunțat, în această după-amiază, transferul atacantului bosniac Luka Juricic (26 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația Pyunik Erevan, din Armenia.
Clubul CFR Cluj a anunțat, în această după-amiază, transferul atacantului bosniac Luka Juricic (26 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația Pyunik Erevan, din Armenia.

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 14:57 / Actualizat marti, 22 august 2023 15:19

Clubul CFR Cluj a anunțat, în această după-amiază, transferul atacantului bosniac Luka Juricic (26 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația Pyunik Erevan, din Armenia

Trupa din Gruia continuă întărirea lotului, iar astăzi „feroviarii” l-au prezentat pe Luka Juricic, un atacant bosniac care a jucat în sezonul trecut la formația armeană Pyunik Erevan. Este al 14-lea transfer efectuat de CFR Cluj în această vară. 

Istoria secretă a Rapidului: blaturi pentru câștigarea primelor două titluri. Mărturii incredibile: „Hai, mă, copii să facem egal!” + regia tovarășilor Pădureanu și Lucescu
GSP LIVE
Istoria secretă a Rapidului: blaturi pentru câștigarea primelor două titluri. Mărturii incredibile: „Hai, mă, copii să facem egal!” + regia tovarășilor Pădureanu și Lucescu

Luka Juricic, noul atacant al celor de la CFR Cluj

În stagiunea precedentă, Luka Juricic a reușit să marcheze nu mai puțin de 22 de goluri în tricoul lui Pyunik Erevan, în 41 de apariții adunate în toate competițiile. Bosniacul a marcat 3 goluri și în cele 5 partide jucate în acest început de stagiune. 

Luka Juricic a mai trecut prin carieră pe la NK Neretvanac Opuzen (Croația), Siroki Brijeg (Bosnia), NK Neretva Metkovic (Croația), HNK Sibenik (Croația), Zeljeznicar (Bosnia) și Gimpo FC (Coreea de Sud). 

Bine ai venit, Luka Juričić!
Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Pyunik au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Luka Juričić!
Atacantul de 26 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Armenia, la Pyunik, fosta noastră adversară din Champions League. Pentru formația din Erevan, Juričić a bifat 46 de partide și a înscris nu mai puțin de 2️⃣5️⃣ de goluri!
De-a lungul carierei, Juričić a mai evoluat în Croația la HNK Sibenik, în Coreea la Gimpo FC și în Bosnia-Herzegovina la NK Siroki Brijeg și FK Zeljeznicar, pentru ultima formație bifând 46 de apariții și 12 goluri. 
Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!

-comunicat CFR Cluj

Bursa transferurilor la CFR Cluj: 

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone), Arlind Ajeti (Pordenone), Durel Avounou (Umraniyespor), Ziv Morgan (Kiryat Shmona), Anton Kresic (HNK Rijeka), Luca Mihai (Spal), Matija Boben (Ternana), Panagiotis Tachtsidis (liber), Yevhen Konoplyanka (liber), Josip Mihalic (Slaven Belupo), Isaac Nortey (Maccabi Bnei Reineh, Israel), Luka Juricic (Pyunik Erevan, Armenia)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber), Nana Boateng (Jeonbuk Motors), Simone Scuffet (Cagliari), Yuri Matias (Neftchi Baku), Andrei Burcă (Al-Okhdood Club)

VIDEO. U Cluj - CFR Cluj 3-4. Bucuria de la final a celor de la CFR Cluj, alături de suporteri, după victoria nebună din derby-ul Clujului

Citește și: 

Stadion nou în Timișoara » Ce capacitate va avea și cât va costa + Anunțul viceprimarului: „Au fost depuse documentațiile”

Cristi Balaj anunță o nouă posibilă plecare de la CFR Cluj: „Sunt discuții în acest moment”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
cristishady
cristishady  •  23 August 2023, 00:08

seamana cu mihai bendeac.

Gerson
Gerson  •  22 August 2023, 22:35

Să trimită Ciolacu , corpul de control! Toate meciurile Cfr s-a fie arbitrate de Barsana! Și echipa de suflet a redactiei Gigi sport va primi titlul in acest an fără dubii! Întrebați-l pe Dragomir!

dodo001
dodo001  •  22 August 2023, 19:02

Pare sa fie un transfer reușit, jucătorul știe sa marcheze probabil se pliază pe ceea ce vrea Mandorlini sa joace în stil italian 3-4-3

Vezi toate comentariile (10)
Comentează