FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Maghiarii l-au luat în vizor pe Gigi Becali: „Nu și-a putut ține gura!”

Presa din Ungaria a analizat sancțiunea primită de Gigi Becali din partea FRF, din cauza declarațiilor date la adresa lui Istvan Kovacs.
Presa din Ungaria a analizat sancțiunea primită de Gigi Becali din partea FRF, din cauza declarațiilor date la adresa lui Istvan Kovacs.

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 20:36 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 21:26

Presa din Ungaria a analizat sancțiunea primită de Gigi Becali din partea FRF, din cauza declarațiilor date la adresa lui Istvan Kovacs. 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost amendat de FRF cu 25.000 de lei, după declarațiile la adresa lui Istvan Kovacs. Presa din Ungaria a tratat pe larg cazul.

Există un precedent: ce a decis instanța într-un caz asemănător cu conflictul CSA Steaua - FCSB » În joc sunt 36 de milioane de euro!
CSA STEAUA VS. FCSB
Există un precedent: ce a decis instanța într-un caz asemănător cu conflictul CSA Steaua - FCSB » În joc sunt 36 de milioane de euro!

Gigi Becali, în vizorul presei din Ungaria

„Fostul politician extremist, îmbogățit din afaceri imobiliare și care a trecut prin pușcărie, nu și-a putut ține gura după eșecul suferit de FCSB cu UTA. 

El încearcă de ani mulți să pună presiune pe arbitrii din România, în special pe Istvan Kovacs, în vârstă de 39 de ani. De obicei îl critică din cauza legăturii cu Ungaria.

Becali, celebru pentru discursul lui crud, pentru stilul în care insultă pe toată lumea, dar și pentru donațiile mari, a fost pedepsit de multe ori în ultimii ani. 

Ultimele declarații la adresa lui Istvan Kovacs au venit când arbitrul nici măcar nu a fost implicat. Cum a apărut în peisaj? Evident, prin intermediul fratelui Szabolcs Kovacs”, au scris jurnaliștii de la Kronikaonline, citați de Nemzeti Sport, principala publicație sportivă din Ungaria.

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de Comisia de Disciplină

Bine, mă, nu mă interesează! Ce Comisie? Nici măcar nu o iau în seamă. Vom ataca în instanță. Cine sunt ei să dea amenzi? Sunt doar niște oameni care acționează la comandă și atât.

Ce, ei sunt judecători ca să aplice amenzi? Mai bine să îi lase în pace. Era treaba lor să găsească dovezi, ei sunt organul de anchetă. Eu am spus ceea ce am auzit. Am menționat că are două apartamente. Asta este o acuzație? Ei, care pretind că formează o Comisie de integritate, au ajuns să acționeze la comandă!

Ce integritate? De fapt, asta mă face să vreau să mă retrag din fotbal! Sunt judecat de niște oameni care nu au nicio experiență și nu au realizat nimic în viața lor. Nu vezi? Dacă ești în fotbal, ești judecat de oameni care primesc bani fără să facă nimic.

Îmi vine să ies, să scap. Ies eu și cu asta basta. Și așa la fotbal nu mai merg. Îmi văd de treabă și cu asta basta. Te scoate din minți! Ei stau de 30 de ani p-acolo, nu au diplomă de judecător, dar ei judecă. Cum judeci dacă nici judecător nu ești?
- Gigi Becali

VIDEO. Gigi Becali despre arbitrajul din meciul cu Voluntari: „Nu vreau să mă mai cert”

Citește și alte știri din fotbal:

Cine a condus antrenamentul de astăzi al Universității Craiova » Și cine l-a supervizat

Gigi Becali, nervos din cauza deciziei anunțate de FRF: „Te scoate din minți! Îmi vine să ies din fotbal”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (23)
tororosso
tororosso  •  25 Octombrie 2023, 20:14

Dacă Istvan Kovacs se numea Ion Cocoș ce mai aveau ” maghiarii” de comentat ? Să-și vadă ei de ai lor și să-i facă lui Becali ”o suflare” .

costeltudor
costeltudor  •  25 Octombrie 2023, 15:21

Pana nu vom scapa de aceasta creatura *** , fotbalul românesc nu va progresa , ba din contra , ne îndreptam spre faliment !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thiamarcos
thiamarcos  •  25 Octombrie 2023, 12:47
Postat de danglumetu pe 25 Octombrie 2023, 12:14

orice rind scris e informatie dar, obligatoriu cu tendinta! apreciez ''bunul tau simt'', puteai sa fii mult mai neam prost!

Nu sunt genul care sa jigneasca, dar asta nu inseamna ca de dragul amabilitatii trebuie sa ma fac ca nu vad o prostie. Iar prin acest raspuns al tau dovedesti inca o data ca nu stii ce aia presa. Nu ma apuc acum sa explic distinctia dintre informatie si opinie, dar te rog sa meditezi macar la urmatorul aspect, s-ar putea sa iti foloseasca: cand cineva exprima ceva cu scopul de a crea o "tendinta", de obicei este o tentativa de manipulare, articolele de opinie oneste nu asta fac ci incearca sa ajunga la o concluzie printr-o demonstratie bazata pe argumente, adica pe informatie curata, nedeformata de "tendinte".

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close