FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB trebuie să plătească 500.000 de euro dacă-l vrea pe Mamadou Thiam, de la U Cluj! De ce ezită Gigi Becali să achite suma

Mamadou Thiam (dreapta) e dorit de FCSB
Mamadou Thiam (dreapta) e dorit de FCSB

Articol de , , - Publicat duminica, 11 iunie 2023 13:12 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 13:26

Mamadou Thiam, atacantul de 28 de ani de la U Cluj pentru achiziționarea căruia negociază FCSB, are o clauză de reziliere a contractului în valoare de o jumătate de milion de euro. Gigi Becali nu acceptă să achite suma aceasta, el l-ar lua doar dacă U scade prețul în urma tratativelor.

După ce s-a supărat pe Garita, care a cerut prea mulți bani, Becali s-a orientat către Mamadou Thiam, un atacant care a fost foarte bun pentru U Cluj în sezonul încheiat recent.

Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească: „La atât m-am gândit, fac echipă de Conference League și de campionat”
FCSB
Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească: „La atât m-am gândit, fac echipă de Conference League și de campionat”

Thiam are 28 de ani și a ajuns la U în vara anului trecut de la Nancy, fosta formație a lui Laszlo Boloni. El a înscris opt goluri în 27 de partide pe care le-a disputat pentru alb-negri în prima ligă și a contribuit astfel la salvarea de la retrogradare a clujenilor.

Detalii despre negocierile pentru Mamadou Thiam: „Am discutat deja”

Lui Gigi nu-i era foarte clar statutul fotbalistului senegalez și a vorbit inițial despre un posibil împrumut, crezând că Mamadou încă mai aparținea de Oostende, formația din Belgia pentru care a evoluat în sezonul 2020-2021.

4 campionatea bifat Thiam până acum: Franța, Anglia, Belgia, România. Echipele: Dijon, Clermont, Nancy, Barnsley, Oostende, U Cluj

În realitate, Thiam e al lui U Cluj, cu care mai are un contract valabil încă un an. Becali l-a desemnat pe agentul Florin Vulturar să negocieze transferul. „Am avut o discuție cu conducerea Universității și o să mai vorbesc cu jucătorul, cu impresarul lui”, a anunțat Vulturar, un apropiat al patronului de la FCSB, căruia îi este și rudă, îi e fin.

Îl vinde acum sau îl pierde gratuit! Ce va face U Cluj în privința lui Mamadou Thiam

Africanul poate pleca de la U la oricare club care plătește 500.000 de euro, aceasta e suma din clauza de reziliere a contractului său. FCSB nu va achita atât de mult, Gigi consideră că suma e prea mare, dat fiind faptul că Thiam mai e sub contract cu „șepcile roșii” doar pentru încă un an. În vara lui 2024, atacantul ar fi disponibil gratuit.

Vulturar negociază cu ardelenii și speră ca ei să accepte un preț mai mic, în loc să-l piardă pe Mamadou gratuit peste un an. Costantea, președintele de la U, a apucat să spună că „sunt importante și calculele financiare, așa că oricare jucător e de vânzare pentru o ofertă corectă!”, așa că senegalezul îi e disponibil lui Becali.

20.000 de euroîi oferise Becali lunar lui Arnold Garita, aflat la finalul contractului cu FC Argeș. Camerunezului i s-a părut slabă oferta, a refuzat-o. "Face figuri, am încheiat!", a spus Gigi despre negocierea cu Garita

VIDEO Cum se simte Mamadou Thiam în România: „Nivelul de aici e bun, nu mă așteptam”

Citește și alte articole:

Lăcătuș, buimăcit de strategia lui Becali: „Se bat lucrurile cap în cap!”
FCSB
Lăcătuș, buimăcit de strategia lui Becali: „Se bat lucrurile cap în cap!”
Gigi Becali ar lua doi jucători de la Farul: „I-am și zis lui Mihai Stoica”
FCSB
Gigi Becali ar lua doi jucători de la Farul: „I-am și zis lui Mihai Stoica”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
satyricon
satyricon  •  11 Iunie 2023, 22:13
Postat de rocky3 pe 11 Iunie 2023, 15:02

S-a ajuns la nivelul în care se scriu articole despre ce NU face Becali! Oricum, noname-ul fcsb rezultate nu mai are de vreo 10 ani pe plan intern, în Europa e ciuca bătăilor în fața unora precum Karagandi, iar țepele date la export sunt prin ligile inferioare! S-o țină tot așa!,;)

No name este echipa ta, care o fi aia, nici nu contează! De ani de zile băliți uitându-vă de jos în sus la FCSB și visând sa vă bateți la campionat și sa jucați în cupele europene.

adyy25
adyy25  •  11 Iunie 2023, 19:46

Pai Compagno e de 5 ori mai bun decat Thiam. De aici si diferenta de bani

tarnaveanu
tarnaveanu  •  11 Iunie 2023, 19:41
Postat de maradona79 pe 11 Iunie 2023, 17:51

După ce ti-ai luat mare teapa de 1.7M cu Miculescu, sufli și în Thiam.

La câte țepe a dat ăsta altora de-a lungul anilor, își poate permite. Pe Garita l-ar fi luat gratis, îl costa 500000 doar jucătorul, pretențiile lui. Însă un fanfaron vrea să fie cum dorește el. Dacă face figuri, pa tati, la revedere (ca să citez din clasicii literaturii dobrogene)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează