FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Marcatorul golului roș-albastru acuză arbitrajul și e foarte trist: "Ce pot să mai zic? Am fost mai buni ca Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 22:49

Marian Pleașcă a marcat unicul gol al lui FCSB în meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-2, și acuză arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, care a dat penalty în minutul 6 al prelungirilor pentru formația lui Cosmin Contra.

"Ce pot să mai zic? Am luat gol în ultimul minut și e foarte trist pentru noi, pentru moralul nostru. Nu pot să comentez arbitrajul, se vede altfel din teren. Nu știu dacă a fost penalty, am impresia că De Amorim a băgat alunecare corectă (n.r. la Romera, la al doilea penalty).

Noi am jucat foarte bine, nu cred Dinamo că a avut multe ocazii. Am fost mai buni ca ei. Scad șansele la titlu, dar noi trebuie să jucăm până în ultima etapă. Sper să câștigăm cele două meciuri rămase", a declarat Pleașcă la Look tv.

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ)

Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  02 Mai 2017, 00:18

GSP deformeaza afirmatiile intr-un mod revoltator! Am vazut in direct interviul cu Pleasca si nici vorba ca acesta sa "acuze arbitrajul", oricat i s-au pus intrebari de scandal. Tipul a fost foarte ponderat si onest in declaratii, nu a incriminat pe nimeni, a spus ca o sa-si dea cu parerea de arbitraj abia dupa ce se va uita la reluari, fiindca din teren el nu a vazut foarte bine. Asta a spus Pleasca! Mai mult, chiar si Reghe a fost foarte echilibrat in declaratiile de dupa meci. Cinste lor, au aratat maturitate si fair-play, spre deosebire de ziaristi care cauta scandalul cu lumanarea! Rusine!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Mai 2017, 11:52

cat de habarnist sa fi afirmand ca tu si echipa ati fost mai buni ca dinamo?! pe teren nu a existat decat o singura ECHIPA si o adunatura de imbuibati! politica manageriala a lui negoita este cea corecta

vasileschi
vasileschi  •  02 Mai 2017, 09:43

11 m a fost dat in minutul 93-94 de la margine sau aratat 6 m prelungire , albitru a fluierat sfarsitul in minutul 99 intvalul de la munutul 96 la minutul 99 FCSB a mai avut doua ocazii !!!! unde e problema cu 11 m in ultimul minut ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează