FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Marcel Pușcaș: „Ca să-și câștige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova. Sunt niște oameni folosiți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 21:33 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 21:48

Marcel Pușcaș, directorul general al lui FC U Craiova, a vorbit despre concurența cu CS Universitatea Craiova în sezonul următor de Liga 1, la nivelul fanilor.

„Acum 2 ani am jucat marțea cu U Cluj, în Cupă, pe „Oblemenco”. Au venit 12.000 de spectatori.

Miercuri, o echipă de Liga 1 (n.r. CS U Craiova) a jucat contra Reșiței, în aceeași competiție, pe același stadion, 5.000 de spectatori.

Există ultrași și spectatori. Eu fac parte din categoria spectatorului. Ultrașii vin la meci indiferent contra cui joci. Ceilalți vin să vadă adversarii. Altfel nu-mi explic de ce nu se umple stadionul. Și depinde și de rezultat.

Și la Craiova e acest fenomen. Dacă batem 4-5 meciuri la rând, migrează spectatorii unii de la alții. Ultrașii vor rămâne. Am avut în Liga 3 pe toate coclaurile 1.000 de spectatori, și nu doar din Craiova. La Becicherecu-Mic au venit fani din Cluj, București, Sibiu”, a declarat Pușcaș la Telekom Sport.

Am vorbit și cu Adrian Mititelu când am decis să revin la Craiova. Are un tonus bun, e nebun după fotbal, e bolnav, în sensul pozitiv
Marcel Pușcaș

Ca să-și câștige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova. Nu-i condamn. Dacă era Extensiv, se duceau acolo. Ei au vrut un loc de muncă. Faptul că alții profită de pe urma nevoilor lor primare, salariale, acolo e de discutat. Ei sunt niște oameni folosiți, n-au încotro, se lasă folosiți. Ei au fost angajați și plătiți ani de zile de Adrian Mititelu. E vorba de interesul material. Dacă stăteau bine financiar... Uite, Cămătaru, care n-are nevoie de bani. Care e Craiova? Irimescu, la fel.
Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș: „Ca să-și câștige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova. Sunt niște oameni folosiți”

FOTO: Gloriile Craiovei în martie, la 38 de ani de când oltenii eliminau Kaiserslautern din Cupa UEFA. Sus sunt câțiva dintre jucătorii de atunci, care au evoluat în 1983: Donose, Negrilă, Beldeanu, Ungureanu și Cârțu. Tricoul lui Tilihoi e ținut de fiul său, Lucian, angajat al clubului, iar pe al lui Balaci îl tine nepotul, Atanas. Clubul CS Universitatea Craiova a celebrat atunci evenimentul înainte de meciul cu UTA, de pe „Oblemenco”.

DEZBATERE » Vor rezista Rapid și FC U Craiova în Liga 1?

Marcel Pușcaș despre discuțiile cu Adi Mutu: „E destul de greu. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu”

În așteptarea lui Mutu, FC U Craiova 1948 s-a despărțit de fostul căpitan! Cum arată lista de transferuri a oltenilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (53)
tibisr
tibisr  •  30 Mai 2021, 13:47

Nea Marcel de la csu, menajer sau ce draq de post ai acolo, mai folosești multe conturi false ? fly_vyp=tonny_dew= moșu’ senil de la csu ????‍♂️????‍♂️????‍♂️

pittt
pittt  •  30 Mai 2021, 11:17

Dar si la FCU exista vedete, familia Mititelu, Puscas si Mutu. Ceilalti, Cartu, Lung etc, sunt niste ***. Iar Balaci pentru adevaratele vedete a fost un "betiv fara caracter". Iar Puscas ne explica asta la Craiova, adica stabileste cine a reprezentat ceva si cine nu, si cat de jos au ajuns fostele vedete ale Craiovei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonny_dew
tonny_dew  •  30 Mai 2021, 10:12

Ce pot sa spun despre tine, care chiar nu le folosesti? Insiri cuvintele fara rost.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează