FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marcel Pușcaș face dezvăluiri spectaculoase: ce antrenor de la Steaua i-a cerut să aranjeze meciuri + „Stoichiță își vindea orice apropiat pentru bani”

Dumitriu, în dreapta lui Anghel Iordănescu
Dumitriu, în dreapta lui Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 18:08 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 18:27

Marcel Pușcaș (60 de ani) a povestit cum Dumitru Dumitriu (74 de ani) i-a cerut să aranjeze meciuri, în perioada în care ocupa funcția de președinte al Stelei.

  • Fost mijlocaș orădean, cu un traseu pe teren întrerupt abrupt la 25 de ani din cauza unei fracturi de tibie și peroneu, Marcel Pușcaș povestește episoade spectaculoase din viața sa;
  • Întinsă pe 300 de pagini bătute pe muchie, cartea „Fotbalul în cârje" va fi lansată oficial mâine, împreună cu ziarul Gazeta Sporturilor. Autorul dezvăluie numeroase momente din culisele fotbalului românesc, dar și din zona politicii ante și post-revoluționare;

Ca președinte la Steaua, Marcel Pușcaș a lucrat cu doi antrenori: Dumitru Dumitriu și Mihai Stoichiță. Despre primul a povestit: „Exasperat de concurența celor de la FC Național și de faptul că aceștia conduceau în clasament, antrenorul Dumitriu începea să invoce tot felul de motive aleatorii antrenamentelor și jocului echipei. «Iorgulescu le aranjează meciurile și tu stai cu mâna în sân?», a avut tupeul să-mi spună. Asta știa de-o viață, că, în rest, nu auzise de dinamica antrenamentului și noțiuni elementare de metodică. 

Nici în ziua de azi nu știe că în acel retur și în Cupa din 1998, n-a antrenat vreo patru meciuri. Dacă era după el și competența lui, Steaua avea azi cu un campionat și o Cupă mai puțin în palmares". 

Marcel Pușcaș, amintiri cu Mihai Stoichiță

Despre Stoichiță, Pușcaș și-a amintit: „Un debutant la Steaua putea fi o soluție dezastruoasă. La acea vreme era un tip umil, spășit și lingușitor. Citise câte ceva și vorbea binișor engleza. (...) Pe Lăcătuș l-am numit secund pentru că, oricum, orice antrenor ținea cont de părerea și experiența sa. La primul meci amical în Franța, a luat cuvântul în vestiar și tremura ca varga. Jucătorii chicoteau. A trebuit să-l întrerup și să mă fac că am ceva de adăugat la speech-ul lui. A iubit și el Steaua și pe oricine până la ultimul leu. Pentru bani, Stoichiță își poate vinde orice apropiat, îmi spuneau prietenii lui". 

VIDEO. Drama trăită de Marcel Pușcaș: „Am stat 9 luni în cârje și patru în spital”

Citește și alte știri despre Marcel Pușcaș: 

„Copos și Mincea se șpăguiau reciproc! I-aș fi împușcat” » Marcel Pușcaș, fragmente controversate din noua carte lansată cu ziarul!

EXCLUSIV Drama trăită de un fost jucător din Liga 1: „Am avut dublă fractură deschisă de tibie și peroneu! Am stat 9 luni în cârje și 4 în spital”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
200748401087864
Gabriel Degeratu  •  27 Octombrie 2020, 09:39

Norocul lui Puscas este ca fostii colegi nu au caracterul lui.Daca ar scrie toate aspectele omului si jucatorului Puscas,ar iesi iures mare pentru personaj... Marcele,gandeste-te ce carte ar iesi cu amintirile oamenilor cu care te-ai intersectat,ai mare noroc ca OAMENII nu se ocupa sa scrie despre tine.De scandal ai fost,de scandal ai ramas,esti cel mai celebru fotbalist dintre scriitori si cel mai celebru scriitor dintre fotbalisti !

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2020, 02:33

Marcel Puscas face niste declaratii de om *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2020, 02:31
Postat de briceag pe 26 Octombrie 2020, 20:25

Sotia LUI MARCEL PUSCAS A FOST CONDAMNATA DEFINITIV 3 ANI SI 6 LUNI PENTRU LUARE DE MITA!!! Deci mare atentie si cu acest Puscas!!!!!

Ce a facut sotia lui Puscas fac toti judecatorii din Romania, dar nici unul la mie nu face puscarie. Mare atentie!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează