FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Marea problemă a cluburilor din Liga 1 înainte de reluare: „Doar 6 au facilitatea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 22:02

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că există obstacole serioase în tentativa de a relua Liga 1. 

Cluburile din Liga 1 se pregătesc de reluarea antrenamentelor. Protocolul întocmit de LPF și aprobat de Ministerul Sănătății conține însă multe cerințe greu de îndeplinit. 

8 cluburi din Liga 1 nu au cazare

„Există doar 6 cluburi care au facilități de cazare în incinta bazelor sportive. Am avut discuții să acceptăm una dintre următoarele variante: cazarea centralizată în proximitatea bazelor, la hotel, sau rămânerea la locuința fiecăruia. Varianta din urmă prezintă un risc epidemiologic ridicat, iar autoritățile medicale s-ar putea să nu permită asta”, a declarat Justin Ștefan la TV Telekom Sport. 

„Avem o problemă și cu cele 14 zile de carantinare. Asta ne dă peste cap tot programul pe care l-am gândit, mă refer la termenele pe care le-am primit de la UEFA”
- Justin Ștefan, secretar general LPF

VIDEO / Gică Popescu, anunț mare pentru România: „Nu s-a mai construit așa ceva din '84!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

După Craiova, încă o echipă din play-off schimbă antrenorul » Edi Iordănescu și-a anunțat azi conducătorii că pleacă!

CRAIOVA // S-a aflat motivul refuzului lui Cosmin Contra » Fostul selecționer se află în tratative avansate cu o altă formație și îl vrea lângă el pe Adi Mihalcea!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  09 Mai 2020, 07:26

Parca vad o avalansa de imbolnaviri... Nu doresc pentru nimic in lume asa ceva, dar iata adevarul gol-golut despre echipele de Liga I si potentialul lor redus: nici niste amarate de incaperi/dormitoare nu poseda. Vai mama lor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează