FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marica îndeamnă la revoluție! Le cere fanilor să-l ia tare pe Negoiță: "Băi, nu faci ce vrei! Nu îți bați joc de noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 20:36

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipei și crede că fanii echipei ar trebui să-l tragă la răspundere pe finanțatorul Ionuț Negoiță după mutările făcute în această iarnă.

" Dinamo vinde jucători, în ciuda a ceea ce se vrea. Fanii vor performanță, vor rezultate. Cred că e momentul ca fanii să se strângă și să meargă la Negoiță, să-i zică «Băi, nu faci ce vrei. Nu îți bați joc de noi». Acum e momentul să se întâmple asta. Aș vrea să văd asta. Eu zic să nu vă puneți în piele fanilor lui Dinamo", a declarat Ciprian Marica la TV Digi Sport.

"Cred că vor exista proteste. La Dinamo, suporterii vor un joc bun, plăcut. Așa sunt obișnuiți. Suporterii vor mai mult, dar sunt aceste probleme financiare. În plus, nici nu știm detalii din interior"Mihai Teja, fost antrenor Dinamo

Dinamo a vândut în această iarnă trei titulari, Paul Anton, Steliano Filip și Ionuț Nedecearu,  și pe Valentin Costache.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
titiduru22
titiduru22  •  15 Februarie 2018, 21:37

De cand e asta dinamovist ???

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 Februarie 2018, 21:49

Ti-ai pierdut dreptul sa te adresezi DINAMOVISTILOR in momentul in care ai semnat cu FCSB. Succes pe mai departe. Nu mai esti unul de-al nostru !

geo.b.
geo.b.  •  15 Februarie 2018, 22:02

Baga-ti tu banii la aceasta echipa,daca te ti atat de mare Dinamovist.Dar sunt convis ca tu esti doar un zgarie branza,caruia ii place la nebunie sa comande la banii altuia.Eu unul nu mi-as permit asa ceva.Omul atata are si se intinde doar cat ii tine plapuma,nu ca Badea,Borcea si etc. Atat de Dinamovisti au fost si acestia,exact asa cum pretinzi tu ca esti si tu,de au bagat acest club IN GROAPA,la minus 18 mil. de euro.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează