FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Marius Bilașco a luat parte la un meci trucat în Liga 1: „Arbitrul mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?»”

Marius Bilașco, în perioada petrecută la Energie Cottbus
Marius Bilașco, în perioada petrecută la Energie Cottbus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 10:59 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 13:18

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a relatat un episod incredibil petrecut la un meci din Liga 1.

Întrebat dacă a participat într-un meci trucat în timpul carierei de fotbalist, fostul atacant a povestit un episod petrecut la începutul aventurii sale în fotbalul mare.

VIDEO. Marius Bilașco, despre participarea la un meci suspect: „A fost în Liga 1”

Am avut o partidă în care un arbitru mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?» A fost singura mea experiență legată de meciuri trucate. Mă bucur că nu am avut o altă experiență legată de meciurile trucate. A fost un meci din Liga 1. Eram mai la început de carieră”, a spus Bilașco la GSP Live. 

În prima parte a carierei, Marius Bilașco a evoluat pentru FC Argeș, FC Onești, Poli AEK și Minaur Baia Mare. În 2007 a ajuns la Unirea Urziceni, care l-a transferat de la gruparea piteșteană. A mai evoluat pentru FCSB, Tianjin Teda, Energie Cottbus și Rapid.

2 trofeeare Marius Bilașco în carieră: un titlu în Liga 1 alături de Unirea Urziceni (sezonul 2008/2009) și o Cupă alături de FCSB (2010/2011)

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Lincar, malițios la adresa lui Edi Iordănescu? „Le reproșez părinților mei că nu au fost senatori, politicieni, directori de firme de stat, să mă împingă de la spate!”

Un fost jucător de la Dinamo e gata să accepte retrogradare „câinilor” în Liga 4: „Se transformă într-un club curat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Noiembrie 2020, 00:31

Pai tov bilascu... de ce nu te-ai dus matale la melitie? se pare ca ti-a convenit cum a fost... as ca nu mai da din clan ta!!!

deusdat
deusdat  •  18 Noiembrie 2020, 14:27

Numai unul? Zău așa... :))

dubluv
dubluv  •  18 Noiembrie 2020, 13:44

imi amintesc ca la ultimul mandat al lui Halagian la FC Arges (2001..2002) meciurile aranjate ale Argesului au fost cam... toate (vazute de mine de pe stadion). In acea perioada juca si Bilasco la Pitesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează