FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Lăcătuș dezvăluie cum se implica Gigi Becali la echipă: „Am zis că sparg telefonul” + Ce idee i-a dat nepotul patronului ca să scape de gura acestuia: „Nu te costă nimic!”

Marius Lăcătuș (58 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a vorbit despre cum Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, intervenea la echipă, așa cum o face și acum.
Marius Lăcătuș (58 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a vorbit despre cum Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, intervenea la echipă, așa cum o face și acum.

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 09:19 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 10:06

Marius Lăcătuș (58 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a vorbit despre cum Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, intervenea la echipă, așa cum o face și acum. 

Tehnician la FCSB în 3 perioade (octombrie 2007 - octombrie 2008, decembrie 2008 - mai 2009 și septembrie 2010 - mai 2011), „Fiara” a dezvăluit că latifundiarul din Pipera suna cu o seară înainte de meci pentru a întreba ce jucători va băga în teren. 

O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”
INTERVIU
O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

De asemenea, Marius Lăcătuș a spus că Gigi Becali se băga și la schimbări, menționând că a vrut să spargă telefonul, enervat fiind de desele telefoane pe care finanțatorul FCSB le dădea pe bancă, pentru ca un jucător sau altul să intre în teren. 

Marius Lăcătuș, fost antrenor FCSB: „Gigi Becali mă suna cu o seară înainte de joc, ca să mă întrebe pe cine bag în teren”

„Atunci nu era chiar așa «priceput» cum e acum. În perioada aia, aș minți să spun că nu suna. Suna cu o seară înainte de joc, avea ora lui, de regulă 11:00 - 12:00 noaptea: «Băi, cu cine joci mâine? Cine joacă fundași? Păi, nu ar fi mai bine să joace ăla sau ăla?»

La ora aia, nu stăteam să-i explic. A fost o dată, a fost de două ori, de trei ori, de patru ori. După aia, la un moment dat, i-am zis: «Băi, Gigi, nu te supăra, dar nu-ți mai zic, mă, echipa». «Păi de ce?»

Atunci era o emisiune dimineață, în ziua jocului și când îl întreba «Aveți idee cine joacă?», zicea: «Păi cum să n-am idee? Joacă ăla, ăla, ăla». «Lumea ce zice, ce concluzie trage?». «Păi ce concluzie să tragă? Că tu ai făcut echipa, nu?. Dacă tu ești așa hotărât la TV». Zic: «Nu ți-o mai spun, că o află și adversarul, deci mai bine nu ți-o spun»”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit Digi Sport. 

Marius Lăcătuș: „Gigi Becali suna pe bancă și zicea: «Să intre cutare în locul ăluia»

„Și e adevărat că, pe parcursul jocului, dacă nu-i convenea un jucător, suna pe bancă și zicea: «Să intre cutare în locul ăluia». Și o dată, de două ori, de trei ori. Le-am zis că le sparg telefonul. M-am enervat o dată și, la pauză, m-am luat de Mache (n.r. - Marius Ianuli, team manager-ul clubului). De regulă, el avea telefonul.  

Și Mache, săracu, a zis: «Bă, eu ce să fac? Îți dai seama că, dacă nu răspund la telefon, ăla sunt. Dar îți dau o idee: când sună să-l bagi pe unu, scoate-l la încălzire să-l vadă, că nu te costă nimic!»

Și zic: «uite, măi, Mache, m-ai luminat». Și când am făcut asta, nu a mai sunat telefonul. Îl vedea la încălzire, stătea 10 minute sau cât stătea, mai stătea 5 minute pe bancă și după aia, până la final, intra vreo 15 minute. 

Dar nu pentru faptul că suna. Nu era diferență extraordinară între titular și rezervă. Dacă ajungeai în minutul 60-70-80, puteai să faci schimbarea și nu influența în rezultat, sau nu schimba formula de joc", a mai punctat Marius Lăcătuș, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Transferuri noi la FCSB? Gigi Becali: „Nu mai dau nici 5 bani până nu câștigam campionatul! Doar așa mai bag milioane”

Citește și: 

Primul om din fotbalul românesc care o spune public: „Sunt slăbit de la vaccin! Eu cred că totul a fost premeditat”

Out de 22 de luni! Calvar fără sfârșit și 3 operații pentru Ionuț Panțîru

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (24)
tivireli
tivireli  •  23 Februarie 2023, 18:37

Un asa analist?! Fara nicio scoala. El spunea “fara scoala”. Nu e buna scoala. O sa se vada valoarea de analist.

atthur
atthur  •  23 Februarie 2023, 16:12
Postat de paolo13 pe 23 Februarie 2023, 11:43

Ma uit la imaginea folosita pentru articol si nu pot sa nu observ cu cata mandrie patriotica se uita Laca la cioban! O fi fost mandru ca antrena la FCSB? Sau lucra la csa taplan undercover? Ah, nu avea cum, ca s-au infiintat doar in 2017! Bai, Laca…

Păi nu antrena la FCSB,ci la Steaua!!!Dar a "uitat ",când n-a mai "cotizat" jiji....De fapt,despre asta și doar despre ASTA e vorba: ăla a "închis robinetul " și ăștialalti l-au mandatat pe "coadă de topor" ,zis" gurru al proștilor" (cum ar fi cascalin, vigubela,guimaraes, roaită, etc),să-l rezolve.Bine,a fost și "ordin de zi pe unitate",că doar nu crede cineva pe bune că talpan e capabil să câștige mai mult de o Eugenie....

marius1979
marius1979  •  23 Februarie 2023, 15:47
Postat de freddy pe 23 Februarie 2023, 15:24

Poate ca au dreptate si aia de la CSA. Aruncam cu noroi in cel mai important om din istoria clubului dar ne credem continuatorii Stelei... Poate unii dintre noi suntem continuatori dar poate altii dintre noi sunt doar FCSB-isti, gg-isti sau cum ne mai zic astia. Cum sa il vorbiti asa urat pe Lacatus?? Jenant. Indiferent de ce crede astazi, de ce a facut ca antrenor. Urat!

Respect total pentru jucatorul Lacatus…spunem adevarul despre antrenorul si omul Lacatus. Nu santem orbi doar pentruca santem stelisti. In aceeasi nota ne dezicem de personajul Becali .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează