FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI 0-1

Măldărășanu s-a enervat când a fost întrebat despre acuzațiile de blat ale fanilor: „Cea mai slabă repriză de când sunt aici!”

Marius Măldărășanu/ foto:  Ionuț Iordache (GSP)
Marius Măldărășanu/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 17:36 / Actualizat luni, 06 mai 2024 18:03

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a fost extrem de nervos după partida pierdută cu Poli Iași, scor 0-1.

Suporterii lui Hermannstadt i-au acuzat pe sibieni de blat și i-au strigat „Demisia!”. Când a fost întrebat despre acest aspect, Măldărășanu a răbufnit.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
PLAY-OUT
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Lumea poate să comenteze ce vrea. E ușor să zgândări, nu o să cad în capcana asta. Am făcut un meci prost și atât. A fost cea mai slabă repriză de când sunt aici. Îmi asum eu tot, nu dau în jucători. Vom vedea ce va fi etapa viitoare, mergem să dăm totul cu FCU Craiova”, a declarat Marius Măldărășanu, la Digi Sport.

Marius Măldărășanu: „După astfel de meciuri, gândurile se duc departe”

„Sunt cel mai supărat pe evoluția din repriza a doua, e cea mai proastă de când sunt aici. Poli a venit să aștepte greșeala noastră. A doua repriză a fost execrabilă, la pauză am mutat și am vrut să vin cu Paraschiv, are forță în plus față de Iancu.

Așa am considerat, dar a fost prea puțin. A venit acel gol extraordinar, dar nu aveam voie să pierdem acasă. Publicul ne-a taxat și e normal.

Am avut un sezon bun pe teren propriu, asta ne-a făcut să avem puncte ca să sperăm la play-off. Acum a fost liniște pentru că ne-am salvat devreme, tocmai asta a fost problema, a fost prea liniște. Dacă eram cu cuțitul la os, poate jucam altfel, poate băgam capul în contră”, a declarat Măldărășanu.

Întrebat dacă va continua la Sibiu și din vară, Măldărășanu a răspuns: „Astfel de meciuri te fac să te gândești departe. Sunt la cald, nu vreau să iau decizii aiurea. Încerc să rămân echilibrat. Oricum mai am contract aici”.

VIDEO. Hermannstadt - Poli Iași 0-1. Fanii ardelenilor au răbufnit la finalul meciului: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Citește și alte știri din Superliga

Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!
HERMANNSTADT - POLI IAȘI
Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!
„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă
DINAMO
„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
rocky3
rocky3  •  06 Mai 2024, 22:55

O echipă de blatisti!

gheorghe
gheorghe  •  06 Mai 2024, 22:17

„După astfel de meciuri, gândurile se duc departe”....cat de clar poate sa spuna ca , daca s a facut ceva , s a facut peste el si e prea mic ca sa se opuna , a fost doar bagat la inaintare ....Ce vreti sa faca ? sa intre el pe teren ? el e prea de caracter , prea modest ca sa fie primadona , un antrenor onest si muncitor , dedicat si loial fotbalului. Eu asa il vad ...amintiti va ce au spus cei din conducerea Sibiului cand l au gonit pe Coman ....,,noi ne dorim altceva ”....Altceva , ce , oare ?Lasati l pe Maldarasanu , nu mai trageti in pianist ....

Reyzen30
Reyzen30  •  06 Mai 2024, 21:11
Postat de DoarDiviziaB pe 06 Mai 2024, 19:10

Dar Dinamo mai tine minte cum a jucat cu CFR-ul si cum a jucat cu FCSB-ul acum mai multi ani? Dinamo a jucat la caterinca cu CFR-ul si pe viata si pe moarte cu FCSB. Uite ca roata se intoarce! Multumim Malda!

Ratonsky, vezi ca i-a fugit lu GIGI o oaie .fuga repede,ia-l pe Lutu si sari pe magar sa prindeti mioara !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează