FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-0

VIDEO Ștefănescu, dezlănțuit la adresa arbitrajului din Giulești: „Mladinovici ne rupe pe unde ne prinde!”

Rapid a remizat cu Sepsi, scor 0-0, în prima rundă a noului sezon de Superliga. Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema covăsnenilor, s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj din Giulești. +21   FOTO
Rapid a remizat cu Sepsi, scor 0-0, în prima rundă a noului sezon de Superliga. Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema covăsnenilor, s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj din Giulești.

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 00:02 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 00:11

Rapid a remizat cu Sepsi, scor 0-0, în prima rundă a noului sezon de Superliga. Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema covăsnenilor, s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj din Giulești. 

În minutul 65, Marius Ștefănescu a marcat un gol, la capătul unei faze superbe. Chemat la marginea terenului, „centralul” Sebastian Colțescu a anulat reușita, pe motiv de ofsaid. Marius Ștefănescu se revoltă însă și îl critică pe arbitrul VAR Horia Mladinovici, despre care spune că a greșit deseori împotriva lui Sepsi.

Brighton și Farul au anunțat transferul lui Adrian Mazilu: „Abia așteptăm să vină în Premier League” + „Cel mai important club la care este transferat un român în ultimii ani!”
TRANSFER
Brighton și Farul au anunțat transferul lui Adrian Mazilu: „Abia așteptăm să vină în Premier League” + „Cel mai important club la care este transferat un român în ultimii ani!”

Marius Ștefănescu, atac la arbitraj după Rapid - Sepsi

„Nu știu cum s-a judecat. Ne-a zis că Safranko a influențat faza. Eu zic că Horațiu Moldovan a văzut mingea și nu mai avea ce să facă, dar asta e. Nu mai avem ce să facem acum. Cred că a fost decizia lui Horia (n.r. - Mladinovici). 

Pe unde ne prinde ne rupe. Decizia e la Colțescu, dar dânsul l-a chemat”, a precizat Ștefănescu, la Digi Sport. 

Marius Ștefănescu, după remiza dintre Rapid și Sepsi din Giulești

Ulterior, Marius Ștefănescu a vorbit și despre prestația ardelenilor din Giulești. 

„Ne doream să începem acest sezon cu dreptul, cu 3 puncte, dar este bun și un punct până la urmă”, a punctat acesta. 

Întrebat despre viitorul lui, în contextul unei presupuse oferte venite pe numele său chiar de la Rapid, Ștefănescu a zis: „Nu știu dacă rămân la Sepsi, nu știu de discuții. Eu mai am contract un an, îl respect. Cei de la club au primit o ofertă, dar din ce știu au refuzat-o. 

Dacă vor primi o ofertă bună pentru ei și pentru mine vom vedea, în fotbal nu se știe niciodată ce se va întâmpla.

Citește și: 

Acuzații grave după Rapid - Sepsi: „Viciere de rezultat! E clar, dar nu putem dovedi acest lucru”

Farul începe noul sezon de Superliga pe terenul lui Hermannstadt » Echipele probabile + Cote la pariuri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
Coco2020
Coco2020  •  01 August 2023, 12:40
Postat de grigs1981 pe 15 Iulie 2023, 15:56

Nu-i asa ca nu glumesti?Asa functionezi...ntz-ntz-ntz...

normal ca nu glumesc, am jucat fotbal cu ei si amandoi faceau parte din Fed Rapid, toti stiu ca sunt rapidisti....

grigs1981
grigs1981  •  15 Iulie 2023, 15:56
Postat de Coco2020 pe 15 Iulie 2023, 00:29

Mladinovic si Coza sunt arbitri rapidisti. Intrebati comunitatea Hattrick, cea cu managerul de fotbal, in care ei faceau parte din Federatia Rapid. Normal sa traga cu ei!

Nu-i asa ca nu glumesti?Asa functionezi...ntz-ntz-ntz...

grigs1981
grigs1981  •  15 Iulie 2023, 15:52

"Vlad Rosu",prietene,deja stiu ca ai ceva impotriva RAPIDULUI,din simplu fapt ca toti l-am mai auzit pe Stefanescu spunand ceva:"Am crezut ca a anulat golul pentru fault la Braun!?"Deci Stefanescu STIA ca l-a faultat pe Braun ca sa-i ia fata,sa scape spre poarta...deci nemernicul de Coltescu a profitat ca Mladinovici l-a chemat pentru fault si,ca sa-si mascheze greseala a zis altceva cand a anulat golul!Apropo de Stefanescu,eu nu l-as vrea la RAPID...numai in meciul de aseara a simulat doua faulturi si la un altul,real,a simulat ca a fost lovit"de moarte"!Unul din lucrurile care mi-a placut la Mutu a fost ca nu a indemnat echipa sa simuleze si RAPIDUL nu a simulat aproape deloc un campionat intreg.Jucatorii romani cred ca nu sunt vazuti de scouterii externi cand simuleaza...este unul din motivele pentrui care nu sunt luati afara,iar cand jucam in Europa ne atragem antipatia arbitrilor,deranjati de intentiile de frauda ale jucatorilor romani!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează