FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Ce ar fi făcut Șumudică în cazul Budescu, dacă era antrenor la Petrolul: „A pierdut!”

Marius Șumudică, la DigiSport
Marius Șumudică, la DigiSport

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 20:12 / Actualizat marti, 01 august 2023 20:37

Nemulțumit de statutul pe care îl avea la Petrolul, Constantin Budescu (34 de ani) a cerut rezilierea contractului. Marius Șumudică l-a avut pe Budi sub comanda lui și consideră că ploieștenii au de pierdut în urma despărțirii.

Luni seara, imediat după înfrângerea cu FC Voluntari, 0-2, Constantin Budescu a lansat un atac în direcția antrenorului Florin Pîrvu, care-l schimbase în minutul 62 al meciului.

Nemulțumit de faptul că nu a fost deloc integralist în acest sezon, Budescu a cerut rezilierea contractului cu Petrolul și a rămas doar o chestiune de timp până ce despărțirea va deveni oficială.

Marius Șumudică l-a pregătit pe Budescu în trecut și spune că l-ar fi păstrat pe mijlocaș în caz că ar fi fost antrenor la Petrolul. Șumudică consideră că un Budescu „fit”, cu câteva kilograme în minus, i-ar fi ajutat mult pe ploieșteni.

Sponsorii se retrag unul câte unul, după ce FCSB a obținut dreptul de a juca în Ghencea!
CSA STEAUA
Sponsorii se retrag unul câte unul, după ce FCSB a obținut dreptul de a juca în Ghencea!

Ce ar fi făcut Marius Șumudică în cazul Budescu, dacă era antrenor la Petrolul

„Nu vreau să-i iau apărarea lui Budescu sau să dau în antrenorul de la Petrolul, dar tu trebuie să-l faci să slăbească, pentru că se vede clar că are câteva kilograme în plus. Cum? Asta e arta fiecărui antrenor.

Fă-l să slăbească, fiindcă Petrolul avea nevoie de un Budescu mai slab cu câteva kilograme! E un jucător care face diferența.

Petrolul a pierdut despărțindu-se de Budescu! Trebuia să-l câștigi pe Budescu, să știi să-l aduci într-un mediu corect, să fie atât de bine pregătit încât să te ajute. Budescu atrage public, are execuții. Spuneți-mi un jucător de la Petrolul care poate face ce reușește un Budescu «fit».

Nu sunt avocatul lui. El a greșit, îi spun clar acum: a greșit, nu se face asta, nu trebuie să ai o astfel de atitudine, să dai mâna zeflemist și să pleci la cabine. Dar, eu, dacă eram antrenor la Petrolul, nu mă despărțeam de Budescu niciodată!

Trebuie să știi să gestionezi relația cu el, să-l duci unde trebuie să-l duci, să scoți ce e mai bun din el”, a opinat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Budescu a revenit la Petrolul în urmă cu un an. A jucat 23 de meciuri de atunci, în care a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 7 reușite.

Mai multe știri din Liga 1:

Comunicat Dinamo în urma suspiciunilor lansate de fani în privința a doi titulari, la eșecul cu Sepsi

Adrian Mititelu schimbă strategia la FCU Craiova » Dică pregătește 3 mutări pentru meciul de la Botoșani

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 August 2023, 17:52
Postat de polistul68 pe 01 August 2023, 21:14

Da, s-a vazut in meciurile nationalei , si in preluminele CL....a jucat Alibec, a fost cel mai bun de pe teren, determinant, mirobolant...apropos..cu ce numar a jucat ?

Ți se pare că la Națională e antrenor Hagi sau Șumudică? Eu la ei mă refeream. Mai citește o dată ce am scris. Ideea era că Alibec dă randament doar cu antrenorii ăștia 2. Practic suntem de aceeași părere. Ba-na-tul ia cam-pio-na-tul dum dum dum dum dum dum dum

Stefan09
Stefan09  •  02 August 2023, 15:15

Ninel se pricepe la orice, isi da cu parerea dspre orice. De vreo doua zile sunt balonat. Intrebati-l ce ar trebui sa fac, sa nu mai beau bere, sau daca beau sa o sting cu rom.

VanBasten
VanBasten  •  02 August 2023, 12:57

Un Sumudica fit ar putea sa manance o tava plina cu baclavale. Momentan, nu are voie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează