FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atacantul din Liga 1 propus la FCSB în locul lui Harlem Gnohere: „Gigi, e jucător de cupe europene, dar costă”

Marko Dugandzic a impresionat la FC Botoșani în începutul de an
Marko Dugandzic a impresionat la FC Botoșani în începutul de an

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 13:48

Marko Dungandzic (26 de ani), atacantul croat care a impresionat la FC Botoșani în acest sezon, ar putea ajunge la FCSB dacă Gigi Becali va face o ofertă consistentă pentru acesta, declară Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor.

Rămas cu un singur atacant de meserie după plecarea lui Harlem Gnohere, Adrian Petre, FCSB ar putea căuta un „număr 9” în următoarea perioadă de transferuri. Unul dintre fotbaliștii din campionatul intern care îi este propus lui Gigi Becali este Marko Dugandzic, „vârful” cu cifre senzaționale la moldoveni.

Valeriu Iftime: „Am avut ofertă de 1.5 milioane pentru Dugandzic”

Despre interesul FCSB-ului a vorbit Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. „Dugandzic pare un fenomen, eu cred că este unul dintre cele mai bune vârfuri din România. La finalul acestui campionat, dacă menține forma, cu siguranță va avea oferte bune”.

„Înainte de a închide campionatul aveam o ofertă de 1 milion și jumătate pentru el, dar nu mă gândeam să îi dau drumul atunci. Domnul Becali poate să se gândească la el, dar la câți bani vrea să dea el, nu pleacă Dungandzic. E jucător de cupe europene”, a spus acesta la PRO X.

6 goluria marcat Marko Dungandzic la Botoșani, în 5 apariții

350.000 de eurovalorează croatul, potrivit Transfermarkt

Marko Dungandzic a ajuns la Botoșani la începutul acestui an, liber de contract după despărțirea de NK Osijek. În trecut, croatul a mai evoluat la Ternana și Matera, echipe italiene de ligi inferioare.

VIDEO. Valeriu Iftime, secrete despre negocierile cu Becali: „Are mirosul banilor”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a precizat când își va încheia Vintilă contractul cu FCSB și râde de Gnohere: „Du-te la amatorii de la Steaua”

Cum își caracterizează Gnohere o parte dintre foștii colegi de la FCSB: „100% cel mai bun! Nu pierdeai cu el pe teren” + ce i-a zis Vintilă în vestiar: „Jur, frate!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  05 Iunie 2020, 22:50
Postat de felix_grandet pe 05 Iunie 2020, 14:38

FC FCSB e pe cracă. Nu își mai permite nici jucători liberi de contract, d'apoi să mai și plătească. Cântă la altă tarabă, Eftimie.

Doar daca Gigi intra in zestrea fetelor...

3101575123247794
Alice Popa  •  05 Iunie 2020, 17:08

Daca e de cupe europene inseamna ca nu e pentru FCSB!

felix_grandet
felix_grandet  •  05 Iunie 2020, 14:38

FC FCSB e pe cracă. Nu își mai permite nici jucători liberi de contract, d'apoi să mai și plătească. Cântă la altă tarabă, Eftimie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează