FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Dugandzic, declarații pe aeroport, înainte să decoleze spre Arabia Saudită + Șucu a confirmat suma transferului

Marko Dugandzic, la plecarea din România
Marko Dugandzic, la plecarea din România

Articol de , , - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 20:11 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 20:57

Marko Dugandzic (29 de ani) a prins un transfer nesperat în ultimele zile de mercato, în Arabia Saudită, la Al Tai. Jucătorul în schimbul căruia Rapid va primi 1,5 milioane de euro a plecat în această seară către Hail și a oferit declarații pe aeroport. 

„Este un transfer uimitor pentru mine și club. Sunt cu adevărat fericit, sper că totul va merge bine pentru că mâine se închid transferurile în Arabia Saudită. Sper că totul va fi OK.

Credeam că voi rămâne, dar fotbalul este ciudat. Am fost foarte fericit la Rapid, le mulțumesc tuturor și le urez succes. Pentru mine e un capitol nou, să vedem ce se va întâmpla”, a transmis Dugandzic, golgheterul sezonului trecut de SuperLigă, cu 22 de goluri.

Arbitrul meciului România - Israel a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri » „Săltat
România - Israel
Arbitrul meciului România - Israel a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri » „Săltat" de mascați în timpul unei orgii cu 9 femei și 26 de bărbați

VIDEO. Marko Dugandzic, după ce a prins transferul în Arabia Saudită: „Al Tai s-a mișcat rapid, interesul a fost concret”

Întrebat de ce a preferat să meargă în Arabia Saudită deși a fost și Neftchi Baku interesată să-l transfere, Dugandzic a explicat:

„Din câte știu, Neftchi nu a trimis o ofertă concretă. Nu știu care a fost problema, poate de bani, dar Al Tai s-a mișcat rapid și interesul a fost concret, așa că am decis să plec. Campionatul este foarte puternic și cred că va deveni și mai puternic pe măsură ce trec anii.

Sunt foarte fericit că voi juca alături de jucători mari, fiecare echipă de acolo are jucători foarte buni, măcar o vedetă”.

La Al Tai, Dugandzic va fi coleg cu un fotbalist român, Andrei Cordea, pe care saudiții l-au cumpărat de la FCSB. 

„Nu am apucat să vorbesc cu Cordea, abia dimineață am aflat de transfer. Am făcut vizita medicală în București, pe repede-nainte. Nu am avut timp, dar cu siguranță o voi face mâine”, a mărturisit Dugandzic. 

Să fiu golgheter acolo? De ce nu? Sunt pregătit. Trebuie mai întâi să cunosc colegii, staff-ul, orașul. Cultura de acolo este diferită. Să vedem, o voi lua pas cu pas, sunt sigur că mă voi adapta. 

- Marko Dugandzic 

Marko Dugandzic: „Domnul Bergodi m-a înțeles”

Atacantul croat a dezvăluit ce discuție a purtat cu antrenorul Cristiano Bergodi la plecare și afirmă că îi vede capabili pe giuleșteni să câștige titlul.

„Domnul Bergodi m-a înțeles, așa ceva nu apare foarte des. A fost o ofertă foarte bună pentru club și pentru mine, a înțeles că eu nu mai sunt foarte tânăr și a trebuit să profit de oferta asta. Ne-am mulțumit pentru tot și asta a fost.

Rapid campioană? De ce nu? În ultimele 3 meciuri am arătat foarte bine, dar campionatul este un maraton, cred că Rapid îl poate câștiga, dar trebuie să rămână concentrată”, a spus el. 

Suma de transfer este de 1,5 milioane de euro. Au mai fost două-trei oferte vara asta pentru Dugandzic, dar jucătorul le-a refuzat. Erau mai puțini bani pentru noi și mai ales pentru el
- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid, la Digi Sport

Sper că Rrahmani va fi golgheterul campionatului, că Rapid va obține titlul de golgheter a doua oară la rând. Dar nu doar atât, sunt sigur că Rapid va avea rezultate mai bune decât anul trecut, are o echipă foarte bună. 

- Marko Dugandzic 

Citește și: 

Cu Dugandzic vândut, Victor Angelescu anunță un transfer nou la Rapid + Propunere din interior: „Credem foarte mult în el”

Rapid și-a lansat colecția specială de ceasuri de centenar » Ce primesc fanii pentru 1.923 de lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Mondo
Mondo  •  07 Septembrie 2023, 05:34

Pacat, fara Dugandzic Rapidul este mai slaba

Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  06 Septembrie 2023, 21:13

asa se fac transferurile astfel incat jucatorii sa nu fie tinuti pana se plafoneaza si regreseaza, degeaba viseaza pipereanul la 'jde milioane ca nu musca nimeni momeala, n-ai antrenor care sa aduca plus-valoare si n-ai rezultate in Europa, zici saru-mana pe 1 - 2 milioane ca asta-i nivelul fotbalului nostru

Rean
Rean  •  06 Septembrie 2023, 21:05

Bafta acolo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează