FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Scandal în Superliga! Nu mai vine la antrenamente, chiar dacă a semnat pe 4 ani: a primit bani mai mulți din Arabia Saudită

Mateus Castro
Mateus Castro

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 13:48 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 14:14

Atacantul brazilian Mateus Castro a semnat pe 4 ani cu sibienii, dar ulterior, jucătorul adus de la Gravina a primit o ofertă superioară financiar din liga a doua a Arabiei Saudite și nu mai vrea să vină.

Hermannstadt a bifat marți primul amical din cadrul cantonamentului pe care-l desfășoară la Bolu. Un 1-2 cu Zaria, gol Ronaldo Deaconu, test de la care a lipsit, însă, noua achiziție Mateus Castro.

Mateus Castro n-a făcut deplasarea în cantonamentul de la Bolu pentru că a primit o ofertă mai tentantă

Gazeta Sporturilor a aflat că atacantul brazilian, printre primii jucători transferați de sibieni pentru sezonul viitor, nici măcar n-a făcut deplasarea în Turcia! Și nu este vorba despre vreo accidentare intervenită în ultimul moment.

Scandal în Superliga! Nu mai vine la antrenamente, chiar dacă a semnat pe 4 ani: a primit bani mai mulți din Arabia Saudită
Anunțul oficial făcut de Hermannstadt în privința lui Mateus Castro

Potrivit unor surse GSP.RO, după ce a semnat pe 4 sezoane cu Hermannstadt, din postura de jucător liber, „vârful” care stagiunea trecută a activat la Gravina (liga a 4-a italiană) ar fi primit o ofertă mai tentantă din partea unei echipe de liga a doua din Arabia Saudită.

O formație de liga a doua din Arabia Saudită îi dă mai mulți bani decât Hermannstadt

Iar acum ar vrea să rupă contractul semnat cu formația lui Marius Măldărășanu și să dea curs propunerii saudiților, care-i promit mai mulți bani. Numai că sibienii nu sunt de acord și și-au pus avocatul la treabă. Iar lui Castro i-au dat termen până pe 10 iulie ca să se pună la dispoziția lui Măldă.

În afara lui Castro, Hermannstadt i-a mai achiziționat în această vară pe Cătălin Căbuz, contra 50.000 de euro, de la CFR Cluj, Tiberiu Căpușă (UTA), Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Vahid Selimovic (Zeljeznicar) și pe Ronaldo Deaconu (Farul). Toți au fost folosiți în amicalul cu Zaria.

Marius Măldărășanu a început partida în sistemul 4-4-2, cu următorii jucători: Cătălin Căbuz - Tiberiu Căpușă, Florin Bejan, Ionuț Stoica (cpt.), Kevin Ciubotaru - Alexandru Jipa, Ciprian Biceanu, Antoni Ivanov, Ianis Stoica - Cristi Neguț, Daniel Paraschiv.

Pe parcursul jocului au mai intrat portarii Alexandru Uțiu și Vlad Muțiu, și jucătorii de câmp Vahid Selimovic, Alexandru Luca, Valerică Găman, Alexandru Oroian, Alessandro Murgia, Ianis Gândilă, Cosmin Bucuroiu, Patrick Vuc, Dragoș Iancu, Ianis Mihart, Silviu Balaure și Ronaldo Deaconu.

VIDEO. Corespondență GSP din Germania » Suporterii români fac show în Frankfurt + Pronosticurile celor prezenți în Germania

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
ovidiusb
ovidiusb  •  26 Iunie 2024, 22:47

Sa plateasca araboii 100 k si sa il tina ei.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  26 Iunie 2024, 17:08
Postat de Ubi_Mortus pe 26 Iunie 2024, 14:32

"la dispoziția lui Măldă" - ați mâncat din același blid cu Măldărășanu, de vă trageți așa de șireturi cu el?

O fi și malda asta vreun harap alb!?

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  26 Iunie 2024, 17:04

Pe 4 sau pe 2 ani? Că din postarea sibienilor rezultă că pe 2 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează