FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Reacție vehementă a lui Eugen Trică: „Eu am jucat la FC Nimeni! Unde sunt titlurile, Cupa, Supercupa? CSA e Steaua”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 20:51 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 22:21

Eugen Trică (45 de ani) a jucat între 1998 și 2003 în tricoul roș-albastru. Fostul mijlocaș consideră că actuala CSA din Liga 2 e Steaua adevărată. Trică i-a povestit lui Ioanițoaia în timpul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” și discuțiile pe care le-a avut cu Gigi Becali referitoare la religie.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Eugen ai jucat la Steaua. Între CSA și FCSB cum vezi situația?

- Eu am jucat în perioada 1998-2003 la FC Nimeni. Nu mai există în istorie acea perioadă. Am jucat în perioada care nu există nicăieri. Nu e nici a Armatei, nici a domnului Becali. E perioada FC Nimeni. Dacă mă întreabă cineva, nu știu unde am jucat. Poate nici n-am fost... Acolo sunt niște titluri, Cupa, Supercupa, dar nu există această perioadă.

- Bine, bine, dar care e adevărata Steaua?

- Am jucat un amical cu CSA. Pentru mine parcă acolo aș vedea ceva! Și culorile, și stema. Parcă acolo ar fi ceva. La CSA văd eu că e Steaua unde aș fi jucat eu! Eu când am activat am jucat cu emblema pe care acum o văd la CSA. Și parcă mai văd și un pic de spirit, așa o văd eu acum. Poate o să mă certe unii, dar așa simt eu!

- Cu Becali te-ai mai intersectat?

- Mi-a dat sfaturi legate de biserică. M-a întrebat: "Tu ce faci la biserică? Doar te închini și fugi?". "Păi, nu.. Stau 10-15 minute". "Bă, tu trebuie să stai la slujbă minimum o oră și jumătate dacă vrei să faci ceva!". Și acum mă duc și așa stau la biserică. Și mă simt foarte bine! Trebuie să stai la slujbă, să-ți dea cu mirosul de tămâie în nas. Așa te liniștești sufletește și nu mai ai stresul de la fotbal. Lucrul ăsta l-am învățat de la el. Domnul Becali dă sfaturi foarte bune. Dacă ești corect, te ajută și Dumnezeu. Când îl pierzi înseamnă că ai făcut ceva rău.

- Cei mai mulți bani unde i-ai câștigat ca fotbalist?

- La CFR Cluj, în 2007-2008, când am luat campionatul. Foarte mulți bani erau la CFR în perioada aia, cu Paszkany patron. Am câștigat bine și în Cipru, dar și în Israel. Bani frumoși în perioada aia. Doar că banii vin și pleacă, iar eu cum sunt cheltuitor... Sunt cel mai mare cheltuitor român. La mine banii nu stau, vin și pleacă. Cheltui pe orice!

CITEȘTE ȘI

FOTO Mititelu s-a apucat să facă transferuri, deși nu are antrenor! » FCU Craiova l-a prezentat oficial pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali

VIDEO „Așa fac țăranii cocliți” » Florin Gardoș a „rupt” Tik Tok-ul cu răspunsul pentru Dana Budeanu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Decembrie 2021, 15:02
Postat de steaua.inseamna.csa pe 23 Decembrie 2021, 03:54

Pe ce mă bazez!? Singur nu pe declarațiile de și din presa a unor prosti sau tâlhari. L-am rugat pe Silvio acum vreo doua luni când era nelipsit aici (ce repede a trecut vremea!) sa caute el exact unde scrie in legea 69, in statutul FRF sau in ROAF cu subiect și predicat ca “un club de drept public” nu poate evolua in liga profesionistă. Pt ca de fapt despre asta e vorba, nu despre promovarea propriu zisa. Omul a căutat (îl știi doar, e meticulos și nu renunța deloc ușor) și nimic. La fel a cautat și la FIFA și UEFA Tot ce a găsit era o speța pe care el o vedea similară in care unii prin Kuweit fuseseră penalizați de FIFA și spunea el ca aia s-ar aplica și la noi. Însă aici nu vorbim de interpretări și păreri ci pe textul de lege sau regulament: scrie sau nu scrie!? Atât! Dacă tu găsești unde scrie pune aici un link sa ne lămurim cu toții. De asemenea, nu uita ca ceea ce nu e interzis este pe cale de consecința permis. :-)))

Din comentariul tau se intelege clar pe ce nu te bazezi, dar din pacate cam atat. Eu speram ca poate stii ceva in plus. Problema e ca lipsa unei specificatii clare in regulament nu inseamna ca un anumit lucru este permis sau nu, ci mai degraba inseamna ca e la latitudinea FRF sa ia o decizie in acest sens si sa amendeze regulamentul in acel caz. Si atunci ramanem la ideea pe care am mai discutat-o in trecut, ca armata ar putea influenta federatia folosindu-se de unele parghii de influenta de care dispune. Insa pe vremea cand eu am crezut in aceasta idee era vorba ca armata avea de gand sa construiasca o echipa competitiva, care sa promoveze rapid si sa faca performanta in prima liga, ceea ce nu mi se mai pare a fi cazul, tinand cont de modul in care a fost gestionata echipa dupa promovarea in liga a doua. Sa vedem ce se va intampla in iarna cu CSA, eu unul nu prea cred ca se vor acoperi posturile deficitare cu fotbalisti peste media ligii a doua pentru a se ataca promovarea cu adevarat, dar sper sa ma insel.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  23 Decembrie 2021, 13:06

Nu mănâncă numai praz, halește și altceva!

palominocreek
palominocreek  •  23 Decembrie 2021, 10:32

Doar asa ca fapt divers:când a jucat el la Steaua, era alta emblema pe piept, nu cea pe care o folosește CSA acum

Vezi toate comentariile (31)
Comentează