FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Mesajul lui Justin Ștefan pentru cluburile din Liga 1: „Nu trebuie să riscăm nimic” + când ar urma să revină Dinamo și Botoșani

Justin Ștefan a transmis un mesaj cluburilor din Liga 1
Justin Ștefan a transmis un mesaj cluburilor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 14:53 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 18:06

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a transmis în direct la GSP Live un mesaj cluburilor din Liga 1 și a oferit mai multe detalii despre stadiul anchetei epidemiologice de la Dinamo și Botoșani. 

  • CONTEXT: Meciurile cluburilor Dinamo și Botoșani au fost amânate, după ce două persoane din cadrul acestora au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

„Vedem exact ce se întâmplă în cadrul anchetei epidemiologice, câte meciuri urmează să fie amânate și, în funcție de acest lucru, vom decide ce facem cu finalul acestui sezon. Domnul Burleanu s-a hazardat spunând anumite lucruri fără să aibă informații”
Justin Ștefan la GSP Live

VIDEO Justin Ștefan vorbește despre ancheta epidemiologică de la Dinamo și Botoșani

„Țin legătura atât cu cei de la Dinamo, cât și cu cei de la Botoșani. Reiau mesajul pe care l-am transmis anterior, pentru că au fost niște discuții, cu jucătorii la terase, în cazul celor de la Dinamo, și cu jucătorii la Mogoșoaia, în cazul celor de la Botoșani. Rugămintea mea este ca întotdeauna, în cadrul unei anchete epidemiologice, să aflăm de la început ce s-a întâmplat. Nu trebuie să riscăm nimic. 

Ancheta se bazează pe declarații, așa încât fiecare implicat trebuie să declare lucrurile așa cum au stat. Ancheta este în desfășurare, atât la Dinamo cât și la Botoșani, cei de la DSP le-au spus așa: 7 zile izolare, retestare, iar dacă testarea este negativă urmează să eliberăm autorizații pentru întoarcerea la locul de muncă. Categoric ambele echipe vor avea nevoie și de câteva zile de pregătire”, a declarat secretarul general al LPF la GSP Live.

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Secretarul general al LPF recunoaște în direct 4 greșeli: „Când plec de la emisiune, voi face o adresă pentru schimbarea regulamentului”

LPF reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „El e într-un fel de șomaj tehnic, a criogenat fotbalul” + „Vorbim de un personaj anti-fotbal”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  15 Iunie 2020, 22:59

Da ma ne trebuie doar cateva zile de pregatire. Sigur vor fi destule...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează