FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 15:57 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 17:08

Laurențiu Reghecampf (48 de ani), în prezent tehnician în Arabia Saudită la Al-Tai, riscă să nu mai poată să antreneze curând din cauza datoriilor pe care le are față de Universitatea Craiova, în urma rezilierii unilaterale a contractului cu formația olteană. Interdicția se aplică doar la echipele din România.

La momentul despărțirii de Craiova, Reghecampf s-a înțeles cu Rotaru să îi achite clauza de reziliere pentru a pleca la Al-Tai în valoare de 300.000 de euro, dintre care 200.000 reprezintă clauza antrenorului, iar 100.000 de euro clauza preparatorului fizic, Bogdan Merișanu.

Scandal uriaș în Grecia! Cum îl amenință rivala Panathinaikos pe Răzvan Lucescu! » Reacția dură a lui PAOK
GRECIA
Scandal uriaș în Grecia! Cum îl amenință rivala Panathinaikos pe Răzvan Lucescu! » Reacția dură a lui PAOK

Laurențiu Reghecampf nu și-a ținut promisiunea față de Mihai Rotaru, neachitându-i vreun ban, motiv pentru care finanțatorul oltenilor a apelat la Comisia de Disciplină a FRF. Comisia i-a dat dreptate patronului „leilor” și le-a interzis lui Reghecampf și Merișanu să „desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023”.

Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”

Cum a riscat Laurențiu Reghecampf totul pentru bani

În septembrie 2023, Laurențiu Reghecampf a decis să plece de la Universitatea Craiova și să-și pună semnătura pe contractul cu Al-Tai, în Arabia Saudită. Doar că tehnicianul nu a plătit nici până acum cei 300.000 de euro stipulați drept clauză de reziliere.

După doar șapte meciuri, Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Craiova pentru a se întoarce în Arabia Saudită, unde mai antrenase zece luni la Al-Hilal (mai 2014-februarie 2015) și trei luni la Al-Ahli (aprilie-iunie 2021).

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani avea promis postul de la Al-Tai, iar când croatul Kresimir Rezic a fost demis, Reghecampf s-a suit în primul avion și-a fost numit „principal”.

300.000 de euro era clauza de reziliere

Ruptura lui Laurențiu Reghecampf de Universitatea Craiova se putea produce în orice moment, doar dacă tehnicianul achita clauza de reziliere stipulată în contract, de 300.000 de euro, prin ruperea unilaterală a înțelegerii.

Chiar dacă Mihai Rotaru a dat undă verde pentru ca Reghecampf să semneze în Arabia Saudită, lunile au trecut și în conturile oltenilor n-a intrat niciun euro. Astfel că oficialii din Bănie au decis să-i intenteze proces antrenorului la Comisiile Federației.

Au ajuns la Comisia de Disciplină a FRF

Dosarul cu numărul „2/CD/2024” a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, a fost analizat.

Reghecampf poate primi amenzi suplimentare din partea FRF, iar după finalizarea tuturor termenelor pe plan sportiv, oltenii pot merge mai apoi în instanțele de judecată civile pentru recuperarea prejudiciului.

Mai mult, conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională competentă a FRF.

VIDEO Laurențiu Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de trei ori mai scumpă decât mașina mea. Care e motivul?”

Citește și:

Dinamo, fără 3 jucători cu FCU Craiova » Anunțul lui Zeljko Kopic
DINAMO
Dinamo, fără 3 jucători cu FCU Craiova » Anunțul lui Zeljko Kopic
Lovitură în ultima zi de mercato? Boloni vrea un internațional român!
STRANIERI
Lovitură în ultima zi de mercato? Boloni vrea un internațional român!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dandana
dandana  •  04 Februarie 2024, 02:08
Postat de Karkaleki pe 01 Februarie 2024, 21:56

Si chiar daca ar fi ... ce daca? Nu mai antr3neaza in Romania. Mare paguba

Dacă se face plângere la UEFA este grav, și aia judeca când nu se plătesc salari sau datori. Reghe este la mijloc, când Rotaru vrea sa scape de fani punând pe altul în față. Fac pariu ca dacă Rotaru ii aducea jucători nu pleca, fac pariu ca dacă Rădoi rămânea azi eram cel puțin pe locul 2. Dar cine a făcut posibilă asta. Rotaru care ne crede proști pe noi fani. Bai Rotare lasă fotbalul pe mana cui se pricepe, tu dute și investește nu sta degeaba în club și freci menta. Ok! Aduci un jucător care îți place pe bani tăi, dar tu aduci toți fotbaliști ca îți plac ție pe bani clubului care îți este dator. Iar asta este o mizerie ce faci, nu mai spune ca are clubul datori la tine ca nu este adevărat. Tu ai datoria sa investești, dar sa și lași clubul sa crească în performanta. Nu se te bagi în club și să-l faci praf adu un președinte la Craiova mai repede, un antrenor cu respect precum cei enumerați. Și lasă-ne cu ce îți place ție, vrem performanțe nu scuze.

Karkaleki
Karkaleki  •  01 Februarie 2024, 21:56
Postat de andreizam pe 01 Februarie 2024, 20:06

Cand sentinza Nu Este definitiva, voi postati asemenea stire,? Articol DE scandal Rusine

Si chiar daca ar fi ... ce daca? Nu mai antr3neaza in Romania. Mare paguba

ceglumabuna
ceglumabuna  •  01 Februarie 2024, 20:35
Postat de concret pe 01 Februarie 2024, 16:48

Uluitor cati bani pot castiga nulitati precum Reghecampf din sportul asta, in timp ce altii muncesc de dimineata pana seara si nu castiga nici 1% pe an din cat se imbogateste asta intr-o saptamana la arabi.

Eh na ... daca Reghe este nulitate .. nu vreau sa aud de restul ... Si pentru sagetile pline de hate .. Acest articol platit de Ana Maria Prodan Ionela ... va intuneca mintea .... Retineti !.... nu am spus ca reghe este cel mai mare antrenor ..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează