FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

POLI IAȘI - FCSB 5-2. Mihai Stoica, acuzaţii incredibile către Horațiu Feșnic: „Ieși afară, nesimțitule! Dă-i drumul de aici!”

Horaţiu Feşnic
Horaţiu Feşnic

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 12:07 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:33

Mihai Stoica a dezvăluit dialogul dintre mijlocașul Darius Olaru și arbitrul Horațiu Feșnic, după ce mijlocașul de la FCSB a fost eliminat în minutul 80 al înfrângerii cu Poli Iași, 2-5.

„Am vorbit cu Feșnic după meci și i-am dat un sfat, la care mi-a răspuns cu aroganță. Mi-a zis că Olaru a înjurat. Era regulamentar să fie eliminat... După meci, Darius l-a așteptat și și-a prezentat scuze. Eu i-am relatat un episod, petrecut cu mulți ani în urmă, când eu eram la Galaţi, iar Adrian Porumboiu era arbitru.

A eliminat un jucător și m-am dus în vestiarul arbitrilor și i-am zis «Nea Adi, de ce l-ai eliminat pe Mirea?». Mi-a spus «Pentru că nu-l cunosc pe Mirea!». Am spus că nu înțeleg și mi-a explicat: « Bă, m-a înjurat în spate. Dacă mă înjura Cașuba mă făceam că nu aud. Dar m-a înjurat Mirea».

Povestea asta i-am spus-o lui Feșnic și i-am spus că un mare arbitru trebuie să țină cont de conjunctură, de faptul că Olaru este cel mai cuminte jucător de la noi și că nu poate înțelege prin ce a trecut Olaru. Asta i-am spus. El mi-a zis că nu-și știrbește autoritatea. Mi-a făcut un gest de zeflemea și chiar nu mă așteptam. Dar mi-au zis toți jucătorii că după ce Olaru l-a înjurat i-a spus «Ieși afară, nesimțitule! Dă-i drumul de aici, nesimțitule!». Am ajuns la concluzia că noi nu putem dialoga cu arbitrii, ci doar să ne supunem”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

VIDEO Discursul lui Daniel Pancu după victoria lui Poli Iași cu FCSB, 5-2

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica atacă după înfrângerea lui FCSB: „Nu răspund unor lătrăi și reprezentanților unui club de-o vârstă cu Thiago Messi Roccuzzo. Universitatea Craiova joacă mâine”

3 cifre care arată dimensiunea rușinii trăite de roș-albaștri: n-au mai pățit asta de 28 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
flojo
flojo  •  28 Septembrie 2020, 16:18

Memelușul, doar un lacheu stupid!

10aripa
10aripa  •  28 Septembrie 2020, 15:43

Ce aer curat este acum in EL,fără fcsb...

hazdrubal22
hazdrubal22  •  28 Septembrie 2020, 15:22

mimi a dat cu pumnul in suporterul care l-a injurat, fesnic trebuia sa se faca ca nu aude cand mucosul ala neobrazat il injura.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează