Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 07:05 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 08:49

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că titularizarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) în flancul stâng al Universității Craiova a creat probleme în ceea ce privește compartimentul ofensiv al formației oltene. 

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova în această vară, după ce și-a încheiat înțelegerea cu formația americană New York City FC. 

Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 1-1
Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”

El a devenit titular indiscutabil în banda stângă a atacului, acolo unde era folosit înainte Andrei Ivan, fotbalist care marcase 29 de goluri în campionat în ultimele două sezoane și care a punctat de numai 3 ori în actuala stagiune de Liga 1. 

După derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova, scor 1-1, Mihai Stoica, oficialul de la FCSB, a precizat că, în opinia lui, titularizarea lui Mitriță a creat probleme în atacul lui CSU și că echipa, cu el în teren, nu arată mai bine decât o făcea în anii trecuți. 

Mihai Stoica este de părere că titularizarea lui Alexandru Mitriță a creat probleme în atacul Universității Craiova 

„Cred că venirea lui Mitriță şi titularizarea pe poziţia de atacant stânga a creat probleme mari Craiovei, pentru că aia era poziţia lui Ivan (n.r. - Andrei) şi agreată şi de Baiaram (n.r. - Ștefan). 

În ultimii doi ani, Ivan a avut nişte cifre foarte bune. Mitriţă e un jucător bun, doar că nu cred că Universitatea Craiova arată mai bine decât anul trecut. 

A avut probleme multe cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport

De la revenirea la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță a bifat 15 meciuri în Superliga și Cupa României. A marcat de două ori și a pasat decisiv în 5 rânduri. 

VIDEO. Imagini din tribune la partida dintre CSU Craiova și FCU Craiova

Citește și: 

Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

FCSB a anunțat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul cu Rapid + moment important: „Prima discuție cu cărțile pe masă, fără menajamente”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”