FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Mihai Stoica, scut în fața fotbalistului criticat de la FCSB: „E greu de înțeles impactul lui!” + ce spune despre Compagno

Mihai Stoica a analizat prestațiile individuale avute de jucătorii celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, câștigat 1-0 în Ghencea. +18   FOTO
Mihai Stoica a analizat prestațiile individuale avute de jucătorii celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, câștigat 1-0 în Ghencea.

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 21:36 / Actualizat luni, 07 august 2023 22:15

Mihai Stoica a analizat prestațiile individuale avute de jucătorii celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, câștigat 1-0 în Ghencea. 

Mihai Stoica a început prin a lămuri situația lui Andrea Compagno. Golgeterul vicecampioanei din stagiunea trecută nu este mulțumit cu statutul de rezervă. 

Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!
FCSB
Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!

Mihai Stoica: „Compagno nu și-a pierdut statutul”

„Este gândită dinainte mutarea, era programat să intre după pauză. Nu și-a pierdut statutul, e un jucător foarte important pentru noi. Mă bucur că pentru prima dată după mulți ani putem să ne prezentăm cu module tactice diferite. Putem să jucăm cu număr 9 clasic, dar și fără număr 9. 

Avem jucători, dar avem și antrenori! Chiar dacă unii râd... e chestia cu strugurii, știți cum e. Toată lumea vorbește, persiflează antrenorii noștri. Dar ei chiar știu să câștige tactic meciuri, sunt buni!

Am fost foarte mulțumit de Tavi Popescu. A avut atitudine, nu doar el. Coman a făcut alunecări în minutele de prelungire”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica îl apără pe Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a vorbit și despre situația lui Vlad Chiricheș. Fundașul central a avut o evoluție ezitantă, două pase greșite care au periclitat poarta lui Târnovanu. 

„Chiricheș a greșit două pase, dar datorită lui și a lui Djokovic, jucători noi față de anul trecut, noi am reușit să avem posesie când cei de la CFR încercau să ne facă presing. 

Vlad a câștigat toate duelurile aeriene cu Yeboah. Este cel mai important lucru, să îl vezi pe stadion cum conduce echipa. Când a simțit că începem să ne retragem, a strigat: «în linie cu mine toată lumea. Nimeni nu stă în spatele meu!». Nu puteau Tamm, Haruț sau Dawa să facă asta. 

E greu de înțeles impactul. Este un câștig imens, iar Djokovic continuă prestațiile de excepție. El umple golurile din defensivă. Chiricheș mai are până să ajungă la potențial maxim din punct de vedere fizic”, a spus Mihai Stoica. 

Eu i-am simțit foarte puternici pe cei de la CFR Cluj. Se vor bate cu șanse la titlu. Au jucători experimentați, unii care nu se sperie de o atmosferă incendiară ca în Ghencea. Au știut să sufere, au ieșit, au avut ocazie imensă
- Mihai Stoica

VIDEO. Cum a marcat Andrea Compagno golul decisiv din FCSB - CFR Cluj 1-0

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Becali, ordin pentru Charalambous și Pintilii: „Le-am zis «Vreau să-mi găsiți loc pentru el»” » S-au conformat la meciul cu CFR Cluj

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
istet10
istet10  •  09 August 2023, 22:15
Postat de legio.sud pe 08 August 2023, 10:20

Este greu pt tine să înțelegi fotbalul … apropo nu ai treabă la sectorul zootehnic , ai fi mai util .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beefree
beefree  •  08 August 2023, 15:12
Postat de paolo13 pe 08 August 2023, 12:10

Nu inteleg de ce sari de fund in sus cand zic ceva de gumari. Fac parte din portul popular al celor care nu aveau bani de opinci, nu e nici o rusine.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo13
paolo13  •  08 August 2023, 12:12
Postat de legio.sud pe 08 August 2023, 10:22

Respiră doi păcălici GG-iști pe aici , isteț10 și paolo13 , evitați-i …

Deja ti-ai luat portia de praz?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează