FOTBAL  »  Superliga  »  PREVIZIUNI

Previziunile lui MM Stoica și Panduru pentru 2024 » Cine câștigă Superliga? Care va fi transferul anului? Retrogradează Dinamo?

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 09:43 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 10:16

Provocați în direct, Basarab Panduru și Mihai Stoica au făcut o serie de previziuni pentru 2024. 

Cei doi oameni de fotbal au încercat să anticipeze ce cred că se va întâmpla în 2024, într-un dialog în direct în emisiunea Sport Report de la OrangeSport, moderată de Dan Udrea. 

În ceea ce privește fotbalul românesc, Basarab Panduru a încercat să varieze răspunsurile, în timp ce Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a mizat doar pe echipa lui și pe jucătorii roș-albaștri.

S-a răzgândit Becali! Radaslavescu rămâne pe loc la FCSB, negocierile cu Hermannstadt au fost sistate
HERMANNSTADT
S-a răzgândit Becali! Radaslavescu rămâne pe loc la FCSB, negocierile cu Hermannstadt au fost sistate

Previziunile lui MM Stoica și Basarab Panduru pentru 2024

Campioana Superligii 

Mihai Stoica: „FCSB.”
Basarab Panduru: „FCSB şi m-ar mira dacă nu l-ar câştiga. Are un lot bun, puncte. M-ar mira să nu-l câştige.”

Golgheterul Superligii

Mihai Stoica: „Florinel Coman. Nu am altă variantă.”
Basarab Panduru: „Cred că Florinel Coman o să fie golgheterul campionatului, dacă joacă meci de meci. Dar nici nu are cu cine să se bată. Cu Alex Pop, Nistor? Bate şi penalty-uri,  stă doar sus,. Nu cred că poate fi Olaru, dacă tot îl lasă pe Coman să bată penalty-uri. Mitriţă s-ar putea să facă ceva, ori Chiţu.”

Transferul anului. Cine va pleca din România pe cea mai mare sumă

Mihai Stoica: „La mine trece-l pe Olaru, nu pe Coman. Pune steluţă că nu vreau să fie vândut Coman.”
Basarab Panduru: „Olaru şi Coman. Doar pe ei doi îi văd să plece pe bani mai mulţi. În vară amândoi ar putea pleca. Amândoi deodată, nu ştiu. Cred că şi FCSB trage să-l vândă pe Coman. Pe Olaru cred că vrea să-l mai ţină.”

Retrogradează Dinamo? 

Mihai Stoica:Nu! La Dinamo s-au făcut schimbări. Am înţeles că era un serviciu de scouting ieşit din comun şi veneau jucători slabi. Sunt unii care predau cursuri, dar n-ai făcut scouting în viaţa lor. Am înţeles că vine director sportiv croat. Eu zic că se salvează Dinamo. M-am uitat pe CV-ul lui Kopic. Nu e ceva ieşit din comun, dar a fost şeful academiei la Dinamo Zagreb, interimar apoi. E colos pentru Europa de Est. Eu cred că l-au adus bine. 
Basarab Panduru: „La cum arată azi, retrogradează. Păi, să ţinem cont că Dinamo scoate pe gură că-l vrea pe ăla,  ăla, Djokovic, Ronaldo Deaconu.... Dacă mergem că are bani şi dă 15.000 pe lună, atunci poate ajunge la baraj. Și e imposibil să nu te salvezi la baraj.”

Ce face România la EURO?

Mihai Stoica: „Ar fi contraperformanţă să nu vii în primele trei din grupa asta. Zic că ne calificăm.”
Basarab Panduru: Îţi trebuie trei puncte să treci de grupă? Cu trei ai şanse să te duci, că merge locul al treilea, cred că ieşim din grupe. Primul meci e cel mai important pentru noi şi cum gestionăm după. Trebuie să fim deştepţi.

 Cel mai bun jucător român în 2024 

Mihai Stoica: Eu pe Coman îl văd. Pentru Drăguşin e o schimbare majoră dacă merge la club mare. M-am uitat atent la el la meciul cu Inter. Va fi complicat. Aţi văzut cum joacă Tottenham? Era cu doi mai puţini şi era cu doi fundaşi centrali la mijlocul terenului. Joacă riscant echipa. O să fie o schimbare mare.”
 Basarab Panduru: „Depinde de unde pleacă Drăguşin. La el e toată treaba. Eu l-aş vrea la o echipă în trei fundaşi. Merg pe Drăguşin sau Man.”

Previziunile lui MM Stoica și Panduru pentru 2024 » Cine câștigă Superliga? Care va fi transferul anului? Retrogradează Dinamo?

Cine câştigă EURO? 

Mihai Stoica: „Merg pe Anglia, dar o văd favorită pe Franţa”
Basarab Panduru: „Franţa. Are un antrenor cu mare experienţă, jucători mai buni decât altă dată în faţă. Joacă sistemul ăla cu trei închizători, cu trei fundaşi centrali.”
 

Campioana Angliei 

Mihai Stoica: ”În Anglia nimeni nu joacă nimic constant, tocmai de aia cred că o să câştige City. Liverpool nu-mi place deloc, deşi câştigă meciuri.”
Basarab Panduru: „Aici e sperietoarea City mereu. Nu credeam că poate face Klopp echipă din jucătorii ăştia. Are accidentaţi, dar are jucători sub o echipă campioană. Parcă tot City. ”

Câştigătoarea UCL

Mihai Stoica: „Manchester City. Scurt.”
Basarab Panduru: „Bayern sau PSG. Cred că va fi o surpriză.”

Balonul de Aur 

Mihai Stoica: „Bagă-l pe Kane.”
Basarab Panduru: „Mbappe, dacă va câştiga EURO.”

VIDEO Gigi Becali: „Nu avem cum să mai pierdem titlul.”

Citește și: 

E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
FCU CRAIOVA
E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
Au vrut 3 jucători de la FCSB, dar s-au speriat când au aflat ce salarii încasează
MERCATO
Au vrut 3 jucători de la FCSB, dar s-au speriat când au aflat ce salarii încasează

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Van_Basten
Van_Basten  •  04 Ianuarie 2024, 13:32
Postat de observator_federal pe 04 Ianuarie 2024, 11:18

La întrebarea "Cine iese vicecampioană în Superliga?" ce ar fi răspuns Memeu'?

fcsbeu, apoi si-ar fi dat seama ca a trecut consoanele si la titlul de campioana. fcsbeu ar putea ocupa locurile 1 si 2 la final.

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  04 Ianuarie 2024, 13:23

Nu ne interesează părerea lor.

observator_federal
observator_federal  •  04 Ianuarie 2024, 11:18

La întrebarea "Cine iese vicecampioană în Superliga?" ce ar fi răspuns Memeu'?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează