FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist adus în această vară de FCSB: „Cu jucători precum el câștigi campionatul”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, s-a arătat impresionat de felul în care mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) s-a integrat la vicecampioana României. 
Foto: Facebook @ FCSB
Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, s-a arătat impresionat de felul în care mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) s-a integrat la vicecampioana României. Foto: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 12:05 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 12:24

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, s-a arătat impresionat de felul în care mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) s-a integrat la vicecampioana României. 

Integralist în toate meciurile pe care FCSB le-a disputat până acum în acest sezon de Superliga, Damjan Djokovic l-a impresionat pe Mihai Stoica, Oficialul roș-albaștrilor crede că datorită acestui tip de jucători CFR Cluj a reușit să câștige 5 campionate consecutive în ultimii 6 ani. 

„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”
FCSB
„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

Mihai Stoica, impresionat de Damjan Djokovic, mijlocașul FCSB: „Cu jucători precum el câştigi campionatul”

Djokovic la Galaţi s-a accidentat, are laba piciorului umflată. A făcut recuperare, proceduri, s-a antrenat din nou şi s-a elucidat azi un mister. Nu era chiar un mister, dar înţeleg de ce CFR a câştigat campionatul.

Cu jucători precum el câştigi campionatul. Nouă ne-au lipsit mai mulţi jucători de genul lui. Venirea lui Djokovic e foarte importantă”, a precizat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Damjan Djokovic a sosit în această vară la FCSB, după despărțirea de Al Raed, formație din Arabia Saudită. Alături de CFR Cluj, croatul a câștigat 4 titluri de campion, în 2018, 2019, 2020 și 2021, dar și o Supercupă a României, în 2019. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CSKA 1948

Citește și: 

Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

CSKA Sofia, fără frică înainte de returul cu Sepsi: „Vom câștiga și vom merge mai departe”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
aius
aius  •  02 August 2023, 14:34

Efectiv ma dezgustati cu atatea articole ,zilnic, despre acest club,care legal vorbind nu ar trebui sa fie in Liga 1!

paolo13
paolo13  •  02 August 2023, 14:03
Postat de mariantutui1 pe 02 August 2023, 12:53

Lăudând achiziția lui Djokovic, o idee sugerată de altcineva ciobanului, Meme nu face decât un gest ritualic medieval sărutând mâna *** de pe cârlibană (toiagul cu mâner răsucit tipic păstorilor din Pind). El și cu Argăseală sunt exemple de ființe *** care au obținut locuri călduțe pentru ei și fiicele lor prin smerenie, nu prin competență. Argăseală a fost mai util ca arbitru iar autorul de cărți despre fotbal inspirat doar după gratii a dus FCSB sub Klasvik, campioana din Feroe cu jucători amatori dintr-un teritoriu cu 50.000 de locuitori, cam cât Tulcea!

Voi i-ati inventat pe pescari!

romeverest
romeverest  •  02 August 2023, 13:38

MM striga hop pana sa sara gardul !! In fiecare an, dintre ultimii opt, ne-a tot amenintat ca va castiga titlul pentru ca nu au adversari in campionat, dar permanent ajung pe locul doi !! Nimeni nu se mai sperie de Fcsb si de declaratiile acestui individ !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează