FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - VOLUNTARI

Mihai Stoica, enervat de greșeala de arbitraj din Oțelul - Voluntari: „Cum se poate așa ceva? Nu există fază mai clară!”

Mihai Stoica s-a declarat oripilat de faza în care Cristian Paz l-a călcat pe Matei Tănasă, iar întreaga brigadă de arbitri de la Oțelul - Voluntari, scor 2-2, a ignorat momentul.
Mihai Stoica s-a declarat oripilat de faza în care Cristian Paz l-a călcat pe Matei Tănasă, iar întreaga brigadă de arbitri de la Oțelul - Voluntari, scor 2-2, a ignorat momentul.

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 20:47 / Actualizat vineri, 25 august 2023 23:48

Mihai Stoica s-a declarat oripilat de faza în care Cristian Paz l-a călcat pe Răzvan Tănasă, iar întreaga brigadă de arbitri de la Oțelul - Voluntari, scor 2-2, a ignorat momentul. 

În minutul 71, cu mingea ieșită în afara suprafaței de joc, Cristian Paz l-a lovit și l-a călcat intenționat pe Răzvan Tănasă. Sorin Costreie, oficialul din camera VAR, nu a considerat că e necesar să îl atenționeze pe „centralul” Horațiu Feșnic. Reluările au fost impecabile.

FOTO. Mihai Stoica, scandalizat de pasivitatea lui Sorin Costreie 

+2 FOTO

„Dorinel Munteanu are dreptate să se plângă de arbitraj. Paz ar fi trebuit eliminat. Nu a văzut Feșnic, asta pot să înțeleg. Dar Costreie, de la VAR, să nu îl cheme pe Feșnic să vadă că îl calcă intenționat și că rămâne cu talpa pe piciorul copilului? Cum se poate așa ceva?! 

Îl lovește, apoi uite cum se ridică pe piciorul lui. Ăsta nu e cartonaș roșu? Nu poți lăsa nesancționat. Nu există ceva mai clar!

Dacă iese Vassaras în conferință și ne spune că nu a fost roșu, atunci înseamnă că nu mai înțelegem nimic din fotbal. Feșnic nu are nicio vină din punctul meu de vedere, nu putea să vadă tot. El se uita în altă parte, faza se terminase”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO Ovidiu Burcă, la superlativ despre un antrenor din Superligă: „Știu cât de meticulos și de bine organizat este. Vreau să îl felicit!”

Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
Stars
Stars  •  26 August 2023, 10:48
Postat de mihaisev pe 25 August 2023, 22:45

Când Olaru acum o etapă sau două nu mai știu exact a făcut fault de roșu direct și a primit doar galben nu sa mai oripilat domnu Stoica.

Fa o comparatie intre cele 2 evenimente, unul a fost premedidat direct din balonul de la mansarda (fara cartonas) iar celalalt a fost dupa o calcare a balonului aflat in joc ceea ce a dus la o alunecare aterizata pe piciorul advrsarului, fa tu diferenta.....daca frustrarile te lasa sa procesezi obiectiv!

cristishady
cristishady  •  26 August 2023, 01:11

la noi VAR-ul functioneaza doar cand trebuie sa ia un club din cluj campionatul pe naspa in fata antrenorului BECALI. Cand n-are nelu din "la bloc" niciun interes, atunci nici VAR-ul nu functioneaza.

VanBasten
VanBasten  •  25 August 2023, 23:58

Au schimbat acel oripilat cu enervat. :)))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează