FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După fiascoul „FCSB în Ghencea”, MM Stoica a găsit un nou inamic: „V-ați bătut joc!”

Mihai Stoica, la OrangeSport
Mihai Stoica, la OrangeSport

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 07:28 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 10:10

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a îndreptat armele împotriva celor de la LPF, pe care-i acuză de lipsă de respect ca urmare a programării derby-ului cu Dinamo într-o perioadă în care Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, este indisponibil.

Celor de la FCSB le-a fost respins accesul în Ghencea, unde voiau să dispute meciul cu Dinamo de sâmbătă, 22 iulie, aferent etapei secunde din SuperLigă.

Ca atare, derby-ul bucureștean va avea loc pe arena „Arcul de Triumf”, un stadion mic, care își va deschide porțile doar pentru aproximativ 7.500 de oameni.

Pe lângă CSA Steaua, cu care nu s-a putut ajunge la un acord pentru închirierea stadionului din Ghencea, Mihai Stoica a mai găsit un „inamic”. Este vorba despre Liga Profesionistă de Fotbal, pentru faptul că a programat derby-ul într-un moment când Arena Națională este indisponibilă, și pentru că nu a fost de acord cu amânarea partidei.

„Simona Halep este singurul nume de pe listă” » Ce spune raportul OFICIAL al celor de la ITIA despre jucătoarea noastră
ITIA
„Simona Halep este singurul nume de pe listă” » Ce spune raportul OFICIAL al celor de la ITIA despre jucătoarea noastră

Mihai Stoica, după ce a devenit clar că FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea: „Lipsă de respect a LPF”

„Totul a plecat de la o lipsă de respect a celor de la LPF față de clubul nostru și față de Dinamo. Sunt 30 de etape în sezonul regulat. În 5 etape nu se putea juca pe Arena Națională și, bineînțeles, era o solicitare logică ca 3 meciuri să fie programate în următoarele 25 de etape. Adică Dinamo - FCSB, Dinamo - Rapid, FCSB - Rapid.

Meciul (n.r. - cu Dinamo) a căzut în etapa a doua. Deci n-a fost luată în considerare.

Pe Arc pot fi foarte mari probleme de organizare, în sensul că vor fi foarte puțini cei cărora li se pot emite legitimații de acces, vreo 6 mii și ceva. Pe Arena Națională numai Dinamo ar fi avut peste 8.000 de suporteri. Iar aici nu vor fi 8.000 în total!

Dinamo n-a vrut să amâne meciul. Eu de ce m-am zbătut pentru amânare? În primul rând pentru că respect suporterii noștri. Și poate vei crede că sunt ipocrit, dar și pe cei ai lui Dinamo. 

Noi nu voiam neapărat să jucăm în Ghencea, ci pe un stadion pe care să încapă 30.000 - 40.000 de spectatori. Și vom juca cu cea mai mică asistență din istoria derby-urilor, pentru că n-au vrut altfel Dinamo și LPF.

De ce n-ai puțin respect pentru suporteri? De ce nu vrei să vină 40.000 de oameni la meci? De ce vrei să vină doar 6.000? Ăsta e respect pentru fotbal? De ce este bătaie de joc? Spectatorul este cel mai minimalizat la momentul ăsta, și de LPF, și de cei de la CSA, de toată lumea. Doar noi am vrut ca ei să vadă meciul pe stadion, dar nu se vrea!

Nu e posibil să-ți bați joc de un derby, să joci cu 7.000 de spectatori!”, a transmis MM la OrangeSport.

De-a lungul istoriei, derby-urile Steaua / FCSB - Dinamo s-au disputat pe numai 9 stadioane. „Arcul de Triumf” va fi al zecelea, dar cel mai mic din această listă. Vezi aici lista celor 9 arene pe care s-a jucat „Derby de România”.

Mai multe știri din SuperLigă:

Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă: „Nu suntem foarte proști!”

Dragomir a tras concluzia „războiului” pentru Ghencea: „Un jurist bun de gură i-a pus la punct. Numai la noi se poate întâmpla așa ceva”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
forumeer
forumeer  •  20 Iulie 2023, 16:09

lpf, aia care sunt reprezentati de finul lui Argaseala, fostul avocat al Zecesebelei :)). lpf, aia care au zis ca e ok sa anunte si cu o zi inainte de meci stadionul :)))))))))))))))))))). Jenant. Smiorc, ia cu servetele, Mihaita!

arnautull
arnautull  •  20 Iulie 2023, 11:56

Lipsa de resp[ect ma? De la cine, de la finul lui Argaseala? Pai nu va ajunge ma cate a facut pt voi, a si scos de la licentiere lista cu trei stadioane, numai ca sa faceti voi tam tam cu ghencea, circarilor. Daca era cu adevarat liga profesionista, va dadea meci pierdut cand nu respecti criteriile de anuntat terenul de joc si plan de masuri de siguranta a meciului. Voi va credeti miezu si ca se invarte si soarele in jurul vostru, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  20 Iulie 2023, 11:25
Postat de bunicu pe 20 Iulie 2023, 10:28

Nu numărul de spectatori este vorba dar e vorba de BANI pe Becali nu fotbalul,îl interesează doar numai banii câștigați.

Corect!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează