FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica dezvăluie motivul pentru care Adi Petre e ținut pe bancă: „I s-a atras atenția de către antrenor”

Adrian Petre (22 de ani), atacantul intrat în dizgrație la FCSB, a marcat un gol și a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă în duelul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. +16   FOTO
Adrian Petre (22 de ani), atacantul intrat în dizgrație la FCSB, a marcat un gol și a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă în duelul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 18:51 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 21:22

Adrian Petre (22 de ani), atacantul intrat în dizgrație la FCSB, a marcat un gol și a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă în duelul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. 

Mihai Stoica nu a fost impresionat de prestația atacantului introdus în minutul 22. Înaintea reușitei de 6-5, din a doua repriză de prelungiri, Petre a ratat mai multe ocazii importante, din poziții favorabile. Oficialul celor de la FCSB a explicat de ce fostul internațional de tineret nu mai prinde echipa de start. 

Mihai Stoica: „Adrian Petre era ultimul la toți parametrii”

„Lui Adrian Petre i s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia. Noi discutăm mereu. Jucasem trei meci, câștigasem cu 3-0 fiecare partidă și lumea întreba de ce nu joacă Adi Petre. El trebuie să demonstreze la antrenamente”, a declarat Mihai Stoica la „Liga Digi Sport”.

Adrian Petre, criticat de Mihai Stoica

„Nu-s mulțumit de cum a jucat aseară. Au fost multe acțiuni când nu era unde trebuie. Chiar dacă a dat gol. La faza la care Coman întoarce mingea, cu capul, Adrian Petre era dincolo de bara a doua. Trebuia să fie în șase metri, s-o bage în poartă. Trebuie mai mult. S-a plătit o sumă importantă pe el, e un jucător de valoare. Ar trebui să dea mai mult, să facă altceva. La 18 ani, Perianu a tras echipa după el, a scos și un cartonaș roșu”, a mai zis Mihai Stoica.

FOTO. Cele mai tari imagini din Topola - FCSB: 

+12 FOTO

VIDEO. Cum a comentat Mihai Pintilii meciul dintre Backa Topola și FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Florin Tănase, imagine din carantina provocată de coronavirus: „Prima zi a fost destul de neplăcută”

FCSB. Mihai Stoica admite negocierile cu un portar experimentat: „Am discutat personal cu el, vorbise și Pinti”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
811730288915362
Constantin Luca  •  19 Septembrie 2020, 14:43

GIGI ,MM,NU RENUNTATI LA ADI PETRE,FOLOSITI-L CAT DE MULT PUTETI TITULAR,OSA VA CONVINGETI CA ESTE BUN,NU VA DESPARTITI DE EL CA O SA VA RODETI UNGHIILE,NU CUMVA SA REGRETATI AMARNIC,VORBITI DE BINE DE EL,LAUDATI-L SI VETI VEDEA CE MARE JUCATOR ESTE..

2944926335589436
Ovi Caravan  •  19 Septembrie 2020, 04:45

MM trompeta lui ***, doi puscarisi nenorociti. Petre a contribuit cit a putut la victoria FCSBului, gol and si penalty marcat. Nu era momentul ca idiotul de MM sa apara cu trompeta sa-l critice, mai sint doua jocuri cind are nevoie de Petre pe teren, dar ce sa-i faci ala care se da inteligentul de la FCSB nu-l duce capul. In locul lui Petre as acuza dureri de burta si nu as juca in urmatoarele jocuri si asa nimica bun nu poate sa iasa pt el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adiro
adiro  •  19 Septembrie 2020, 04:23

Serios Mimoza , iar te guduri pe lângă stăpânul stelelor și Mihai Viteazurilor și ataci un jucător când aceste lucruri țin de bucătăria interna . Tu crezi ca toți suntem prosti și tu ne luminezi .Cum naiba sa nu ai un portar și dublura la fundași ? Din Buziuc nu faceți voi fotbalist nici dacă-l Jucați zi și noapte la fel cum din Messi portarilor nu faceți mai mult decât ce a făcut Ducan adică bâlbe și ieșiri inoportune . Bine ca iei tu și fieta un oscior de la stăpân !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează