FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica l-a umilit pe Strizu în direct: „Uitați-vă ce față are, un personaj caricatural! Nu am vrut să mă înconjor de proști, mincinoși și impostori” + episod ireal cu Olaru

Mihai Stoica l-a desființat pe Leo Strizu, fostul „principal” din acte de la FCSB.
Mihai Stoica l-a desființat pe Leo Strizu, fostul „principal” din acte de la FCSB.

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 20:44 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 21:49

Mihai Stoica l-a desființat pe Leo Strizu, fostul „principal” din acte de la FCSB.

Miercuri, Leo Strizu a lansat o serie de atacuri la adresa lui Mihai Stoica. Răspunsul managerului general de la FCSB s-a lăsat așteptat, dar a venit cu o intensitate fără precedent. 

Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”
FCSB
Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Leo Strizu: „Nu știa cine e Olaru! A luat bani degeaba”

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori. 

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. 

El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica: „Leo Strizu e un personaj caricatural”

„Eu l-am adus prima dată la FCSB, l-am rugat pe Gigi. L-au dat afară din Academie, era depășit total. L-am rugat pe Gigi să îl mai țină, să îi mai taie din salariu. 

Eu nu pot să accept că un personaj caricatural să reprezinte clubul în conferințele de presă. Când am văzut ce prostii poate să spună în prima deplasare de la Botoșani... nu puteam să mă mai uit. 

Să nu știi cine e Filip? Să spui că a intrat bine Octavian Popescu, când el jucase titular? M-a speriat! Băi, chiar așa de slab să fii? Să nu poți lega două cuvinte? Pentru Dumnezeu, nu se poate să fii așa slab. Cum să țin lângă echipă un om care nu știe nimic? Eu nu am vrut să îl pun! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac”, a continuat Mihai Stoica. 

Managerul general al vicecampioanei a mai avut o ieșire, în timp ce pe ecran rula o conferință a lui Leo Strizu: „Uitați-vă la ăsta ce față are. Pot să las un asemenea specimen lângă echipă? Știu, s-a făcut o greșeală”.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de FCSB - Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV FCSB, interzis la transferuri! Situație confuză cu favoritul lui Gigi Becali » S-a ajuns la FIFA pentru o sumă infimă!

Pe cine dă vina Mihai Stoica în cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Eu am o problemă mare de tot!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
mirstelistu
mirstelistu  •  12 Martie 2023, 11:56
Postat de je__ pe 11 Martie 2023, 13:33

Eu cred ca mai greu i-a fost lui Strizu sa stea langa doi fosti puscariasi. Cred ca a bagat in el lamai non stop in perioada asta, sa-i taie greata. La fel cred ca fac si fecesebistii, ca sa poata fi suporterii acestei *** de echipa.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  11 Martie 2023, 17:11
Postat de steaua1986. pe 11 Martie 2023, 11:32

Hopa, un gigist ma face prost:)))) ***

Natura te-a făcut, prostovane,nu eu..!!!

ali.bec
ali.bec  •  11 Martie 2023, 16:27
Postat de cristinelnicusornanu pe 11 Martie 2023, 09:32

Mimi Stoica,un pușcăriaș ajunge sa jignească un antrenor,el care e un *** ,care de jura că numai lucrează cu Becali,că să alegi de la un pīrnaias

El nu lucrează “cu”, ci “pentru” Becali. De fapt nici nu lucrează. El slujește.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează