FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

update Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 11:00 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 11:10

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut un mesaj ironic după ce Rapid a învins-o pe CFR Cluj, 3-1, în ultimul meci al etapei a 10-a din Superligă.

La puțin timp după miezul nopții, oficialul roș-albaștrilor a postat pe Facebook un mesaj scurt, ironizând rivala CFR Cluj.

Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”

Reacția lui Mihai Stoica după FCSB - CFR Cluj

„No K no party” (n.r. Fără K nu e petrecere), a scris Mihai Stoica.  Acesta face referire la Istvan Kovacs, cel care a arbitrat dezastruos meciul CFR Cluj - Petrolul 1-0, din etapa trecută. În acel meci, a refuzat două penalty-uri ploieștenilor. 

În prima repriză, portarul Răzvan Sava l-a faultat în careu pe Musi (minutul 32), iar în partea secundă, imediat după pauză, Ajeti l-a „capsat” pe Pedro în propriul careu, însă arbitrul Istvan Kovacs nu a reacționat. Nici cei din camera VAR, Horia Mladinovici și Ovidiu Robu, nu au intervenit, nu i-au recomandat lui Kovacs să revadă fazele la marginea terenului.

MM Stoica: „Sunt dator opiniei publice cu o explicație”

După 10 ore de la mesajul publicat, MM Stoica a revenit cu o nouă postare în care susține ironic că nu era vorba de Istvan Kovacs:

S-a înțeles greșit mesajul “No K no party”. Sunt dator opiniei publice cu o explicație. Asta pt a limpezi lucrurile. Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip și Ovidiu Kürti și-au aniversat ziua de naștere. Ne-am pregătit să-i celebrăm. Doar că Ovidiu Kürti a uitat să-și încarce autoturismul și n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l așteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kürti no party🤫

„Istvan, chiar nu ți-e rușine?!” 

Deciziile lui Kovacs au fost contestate pe scară largă, iar Gazeta Sporturilor a titrat pe prima pagină a ediției din 19 septembrie.

„Istvan, chiar nu ți-e rușine?” a tritrat GSP la o zi după meci.

Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

În aceeași notă, cronica meciului, sub semnătura lui Aurelian Botezatu, a fost titrată sugestiv: „Kovacs a fost cel mai bun ceferist”.

Pentru prestația sa din CFR Cluj - Petrolul, Kovacs a fost notat cu 2! O diferență colosală față de arbitrii asistenți, perechea Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, ambii recompensați cu 7.

VIDEO Cristiano Bergodi, după Rapid - CFR Cluj 3-1: „Este una dintre cele mai frumoase seri petrecute la Rapid”

Citește și: 

Camora, discurs critic după înfrângerea cu Rapid: „Am fost total depășiți! E greu așa... În atac, când trebuia să dăm pasă, alegeam altă soluție”

Fostul șef al Rapidului laudă mutarea făcută de giuleșteni: „Cine mai vine și face asta?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (75)
boolah
boolah  •  07 Octombrie 2023, 01:06
Postat de tictictic pe 26 Septembrie 2023, 11:46

Te contrazic! Ca bucurestean get-beget ce a locuit vreo 5 luni in Cluj (detasat cu job-ul), mi s-a parut cel mai deprimant loc din Romania in care sa-ti traiesti viata. Un oras mic, supra-aglomerat, inghesuit ca o caldare intre dealuri si fara posibilitate de extindere pe orizontala, fara spatii verzi, parcuri, lacuri, zone de agrement generoase, cu bulevarde ce gem blocate de un trafic infernal, cu preturi aberante si oameni ce traiesc la fel de fals ca robotii, fiecare in legea si in gandurile lui, fara nicio treaba cu sinergia vietii cetatii. Clujul traieste din niste conjuncturi meschine: miile de studenti ai Universitatii, cohorta de IT-isti si festivalul ala anual; altfel e cam zero. Clujenii au preocupari exclusiv pecuniare; traiesc ca sa-si numere zilnic banii si sa-si inchirieze maghernitele cu preturi de Monte Carlo. Nu intamplator Clujul a fost patria Caritasului, ziarele occidentale ale vremii remarcand ca "in Cluj, nimeni nu mai face nimic!". In fine, personal, daca ar fi sa optez a locui altundeva decat in Bucuresti, as alege in ordine: Iasi, Sibiu, Oradea, Brasov, Tg. Mures, Constanta, Arad (ca sa ma rezum doar la orasele mari)... Clujul ar penultimul in preferintele mele, ultimul fiind evident Craiova (alt oras mare dar cenusiu si sters)... :)

Imi plac bucurestenii suparati ca i-a lasat Clujul in urma, sunt cei mai simpatici, mai ales cand cauta ei justificari penibile si probleme inchipuite ale Clujului.

boolah
boolah  •  07 Octombrie 2023, 00:59
Postat de legio.sud pe 26 Septembrie 2023, 12:14

Ești un clujean prost ( am folosit intenționat pleonasmul ) .

Iar tu esti un craiovean frustrat ca echipa lui nu castiga nimic important :)

D_veselu
D_veselu  •  26 Septembrie 2023, 20:06
Postat de tictictic pe 26 Septembrie 2023, 19:51

Scuza-ma, dar esti in eroare! In viata mea n-am avut vreo simpatie pentru echipa lui Iftimie ala de la Botosani! M-a ferit Dumnezeu... :) Altfel, iti respect sentimentele si-ti inteleg optiunile; dragostea nu se cauta si nu se justifica! Altfel, in seara asta joaca Dinamo cu FCU Craiova; cred ca ma intelegi de ce voi fi "oltean craiovean de mic"... :)))

Da, da. Te înțeleg perfect. :-))) Și eu simt la fel!... Uite: am și trecut pe contul de oltean mititelian! FORZA PS97! :-)))

Vezi toate comentariile (75)
Comentează