FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Părea locomotiva echipei” » Mihai Stoica, reacție în direct despre ultima mișcare de la FCSB + dezvăluiri din interior: „Chiar mai devreme ne-a trimis un mesaj”

Mihai Stoica a vorbit despre ultimele mutări de la FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Mihai Stoica a vorbit despre ultimele mutări de la FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 19:05 / Actualizat luni, 21 august 2023 19:57

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a spus punctul de vedere cu privire la transferul lui Andrei Cordea în Arabia Saudită. Extrema de 24 de ani se va îmbogăți la noua echipă, iar MM lasă de înțeles că a fost un moment oportun pentru plecarea acestuia de la vicecampioană.

Oficialul roș-albaștrilor a fost întrebat, luni seara, dacă plecarea lui Cordea reprezintă o pierdere majoră pentru FCSB. Stoica a evitat un răspuns direct, vorbind, în schimb, despre realizările fotbalistului în roșu și albastru și despre mesajul primit de la acesta după sosirea în Arabia Saudită.

„Serios? Mie mi s-a părut extraordinar!” » Mihai Stoica a dat verdictul în privința celor trei fotbaliști contestați la foc automat
FCSB
„Serios? Mie mi s-a părut extraordinar!” » Mihai Stoica a dat verdictul în privința celor trei fotbaliști contestați la foc automat

Mihai Stoica: „Într-o perioadă, Cordea părea locomotiva echipei”

„Chiar mai devreme Cordea ne-a trimis un mesaj în care ne-a spus că e pe punctul de a semna. Și chiar ne-a zis că e «anul vostru». I-am spus că «e anul nostru, că rămâi și tu de-ai noștri». 

Cordea a fost un jucător care a avut perioade foarte bune și perioade în care părea locomotiva echipei. Calificarea de anul trecut în grupele Conference i se datorează în mare măsură. Să nu uităm, a fost decisiv la 4-2 cu Saburtalo, a marcat și în deplasarea cu Viking, a marcat și în ziua în care a murit Regina, în fieful lor (n.r. - cu West Ham, în ziua dispariției Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii) 

În ultima vreme, s-a confruntat, într-adevăr cu situația aceasta: fie era înlocuit, fie nu începea titular. Cred că acest transfer i-a venit foarte bine. Plus că va câștiga foarte mulți bani acolo și va juca împotriva unor stele”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cordea: „Le-am transmis colegilor să-mi păstreze o medalie”

Extrema dreaptă în vârstă de 24 de ani a decolat în această dimineață, în jurul orei 05:00, spre Riad. GSP a aflat că echipa la care se transferă este Al Tai, din Arabia Saudită.

Le țin pumnii colegilor, mă rog pentru ei și le-am transmis să-mi păstreze o medalie. Calificarea în grupele Conference League de anul trecut e cea mai mare bucurie a mea la FCSB. Dacă ar fi să schimb ceva, ar fi meciul cu Farul de sezonul trecut (n.r. - finala campionatului pierdută de FCSB, 2-3). 

Aș da orice să mă pot întoarce în timp și să schimbăm acel joc. Am să respect toată viața clubul și patronul”, a  spus Cordea, la plecarea spre Arabia Saudită. 

Andrei Cordea se umple de bani la noua echipă

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Andrei Cordea va câștiga aproape 3 milioane de euro în 3 ani la Al Tai, grupare din Arabia Saudită.

„L-am luat gratis pe Cordea și îl vând acum cu 1,3 milioane. Cordea m-a impresionat, mi-a spus așa: «Nea Gigi, îți mulțumesc din toată inima mea. Dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal». Și Pintilii mi-a zis: «Băi nea Gigi, ai mai făcut încă un milionar!». Cordea ia vreo 2,7 milioane în 3 ani, aproape 3 milioane”, a spus Becali azi. 

Îmi doream acest transfer, sper să mă integrez repede, să mă simt bine și să fiu fericit. Despărțirea a fost destul de grea, m-am simțit ca acasă la FCSB. 

- Andrei Cordea

VIDEO Mihai Teja nu e de acord cu ultimele decizii luate de Gigi Becali: „S-a grăbit”

Citește și alte știri despre FCSB: 

„Serios? Mie mi s-a părut extraordinar!” » Mihai Stoica a dat verdictul în privința celor trei fotbaliști contestați la foc automat

Mihai Stoica nu a mai rezistat! Izbucnire în studio: „Poate mă enervez! Pe Hagi de ce nu-l trage nimeni la răspundere?”

VIDEO A reziliat contractul cu FCSB: „A plecat” » Gigi Becali negociază vânzarea altor doi fotbaliști!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
iancu_constantin
iancu_constantin  •  21 August 2023, 22:06

Ce conducător priceput avem??!!!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  21 August 2023, 21:36

Urat om NN stoica asta

Zazu
Zazu  •  21 August 2023, 21:34

NN minte la fel de bine ca becali!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează