FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI

Mihai Stoica, revoltat de eroarea de arbitraj din Rapid - Sepsi: „Nu ne-am născut ieri!” + ce fotbalist giuleștean a remarcat

Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în primul duel tare al ediției 2023/2024 din SuperLigă. Mihai Stoica, rivalul consacrat al giuleștenilor, consideră că reușita lui Marius Ștefănescu din minutul 65 ar fi trebuit validată. +21   FOTO
Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în primul duel tare al ediției 2023/2024 din SuperLigă. Mihai Stoica, rivalul consacrat al giuleștenilor, consideră că reușita lui Marius Ștefănescu din minutul 65 ar fi trebuit validată.

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 00:08 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 09:11

Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în primul duel tare al ediției 2023/2024 din SuperLigă. Mihai Stoica, rivalul consacrat al giuleștenilor, consideră că reușita lui Marius Ștefănescu din minutul 65 ar fi trebuit validată. 

Mihai Stoica a analizat disputa dintre Rapid și Sepsi. A lăudat prestația din prima repriză a echipei lui Bergodi, dar crede că rezultatul a fost influențat de o greșeală de arbitraj. 

Campionat nou, obiceiuri vechi » Gol valabil anulat cu VAR în Rapid - Sepsi: „Nu influențează faza! Decizie greșită”
Rapid - Sepsi
Campionat nou, obiceiuri vechi » Gol valabil anulat cu VAR în Rapid - Sepsi: „Nu influențează faza! Decizie greșită”

Mihai Stoica, după Rapid - Sepsi: „Gol valabil, nu ne-am născut ieri!”

„Dacă tot se voia anulat golul, se putea la o fază anterioară. Te puteai lega de duelul dintre Ştefănescu şi Braun. Gol valabil. Nu ne-am născut ieri. Este gol valabil.

Măcar dacă ar fi arătat Moldovan că nu a văzut mingea, dar nu avut reacţie. Toată lumea ridică mâna la astfel de faze. Nu vede mingea. Ce să ridice?”, a comentat Mihai Stoica în cadrul emisiunii „Sport Report”, moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Onea, remarcatul lui Mihai Stoica

„Am remarcat faptul că Onea a căpătat mult mai multă forță, nu l-am văzut niciodată executând loviturile libere din ambele părți. E de remarcat că devine un jucător din ce ce în ce mai important. Mai departe, nu știu ce să zic”, a spus Mihai Stoica. 

Întrebat despre prestațiile lui Răzvan Oaidă și Iulian Cristea, foștii fotbaliști de la FCSB, în prezent la Rapid, Stoica a spus: „Golul a fost anulat, deci nu se poate vorbi de ce au făcut Braun și Cristea acolo. Mi-e greu să vorbesc despre jucătorii care au fost la noi”.

VIDEO. Imnul Rapidului cântat de peste 11.000 de spectatori la meciul cu Sepsi 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”

Adrian Mititelu anunță că ar urma să schimbe numele echipei: „Mi se pare unul care ni se potrivește și ne-ar face cinste”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
lore_marss
lore_marss  •  15 Iulie 2023, 14:36

stiam ca arbitri VAR nu au voie cu telefonul mobil la ei, nu!? pe imaginile de la debutul partidei otelul-uta se vede clar ca regula e incalcata. probabil asta s a intamplat si la rapid. deciziile vin pe apel sau sms, nu sunt luate de "fluierasi". numai nai ii cred ca nu mai exista interese si "smenuri" in fotbalul nostru!!!

iung811
iung811  •  15 Iulie 2023, 09:26

mm nu născut ieri, el e nenăscut.

sofronie.parpanghel
sofronie.parpanghel  •  15 Iulie 2023, 08:47

M&m nu e revoltat și de erorile făcute în favoarea asociației familiale gigiste fc10sb!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează