FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

Mihai Teja, după CSU Craiova - Gaz Metan: „Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Îmi cer eu scuze”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 1. Mihai Teja (42 de ani) regretă accidentarea lui Alexandru Mateiu din minutele de final. +16   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 1. Mihai Teja (42 de ani) regretă accidentarea lui Alexandru Mateiu din minutele de final.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 21:04 / Actualizat sambata, 21 august 2021 21:09

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 1. Mihai Teja (42 de ani) regretă accidentarea lui Alexandru Mateiu din minutele de final. 

„N-am făcut un meci foarte rău, nu putem să dăm gol nici din penalty. Era important, mai erau zece minute, dar n-am reușit. În a doua repriză, le-am spus băieților să țină mai mult de minge, dar există și o diferență de valoare între noi și Craiova. 

Am întâlnit cele mai bune echipe, dar campionatul este lung și suntem la început de drum. Mă deranjează că nu câștigăm puncte, însă echipa joacă un fotbal bun, atât cât putem. Suntem un grup unit, încercăm să fim mai pragmatici și să câștigăm punctele data viitoare”, a spus Mihai Teja, la Look Sport+. 

Mihai Teja, mesaj pentru Alexandru Mateiu 

În minutul 88 al meciului CS Universitatea Craiova - Gaz Metan, Diogo Izata (24 de ani), mijlocașul oaspeților, a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu cotul în plină figură pe Alexandru Mateiu.

„Sper că se simte bine, Mateiu e un băiat cu caracter foarte bun. Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Din păcate, la intrările la cap se întâmplă. Sper să nu aibă nimic. Îi doresc tot binele din lume. 

Îmi cer eu scuze pentru Diogo, nu cred că a fost intenția de a-l lovi direct. A vrut să joace mingea, dar din păcate mai există și astfel de probleme”, a comentat Teja. 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+12 FOTO

Alexandru Mitriță, în tribune la CS Universitatea Craiova - Gaz Metan 

„Nu știu nimic, aștept să vorbească impresarul, eu sunt la mâna celor de la New York. Știți foarte bine sentimentele mele pentru această echipă, dar aparțin de New York și nu pot vorbi mai multe. Agentul meu vorbește cu New York aproape zilnic și vom avea vești zilele următoare.

L-am avut pe mister (n.r.: Laurențiu Reghecampf) și în Arabia, este un antrenor foarte bun. Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, dar momentan stau la mâna celor de la New York”, a declarat Alexandru Mitriță, conform sport.ro.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru jucătorii lui CSU Craiova: „Voi fi mereu deranjat când se întâmplă asta! Ce vreți să declar?”

Prima reacție oficială a celor de la UTA după acuzele oltenilor: „Dacă stăm și plângem, haideți să mergem la volei, că acolo este fileu!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 August 2021, 09:36

Cum, domnule Teja sa va cereti scuze cand d-ul Balint, de la UTA Arad, tocmai ce ne-a predat o lectie de fotbal modern, european, si ne-a explicat ca acestea sunt intrarile firesti? Contraziceti o astfel de simitate?

lionforever
lionforever  •  21 August 2021, 23:48

Cel putin fata de antrenorul Aradului teja are bun simț. Cam multe nenorociri de acest gen se întâmplă științei nu cumva vasaras il razbuna pe concetateanul Marinos?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează