FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mihai Teja nu s-ar mai întoarce la FCSB! Motivul pe care l-a dezvăluit apropiaților

Articol de - Publicat joi, 08 august 2019 18:22

Mihai Teja, 40 de ani, nu stă pe roze în Copou. Dar unor apropiați le-ar fi mărturisit că preferă așa decât să lucreze din nou cu Gigi Becali.

Mihai Teja se pregătește s-o înfrunte mâine pe Dinamo. Însă evenimentele derulate în ultima vreme la FCSB, pe care a antrenat-o în a doua jumătate a sezonului trecut, nu l-au lăsat rece pe fostul antrenor dat afară de Gigi Becali.
După îndepărtarea lui Bogdan Andone, fostul său secund, și plecarea lui MM Stoica, tehnicianul în vârstă de 40 ani le-a mărturisit unor apropiați că nu s-ar mai întoarce să lucreze acolo. Motivul? Patronul. Gigi Becali. Sau mai bine zis, modul cum acesta înțelege să-și trateze colaboratorii.

"Nici la Iași nu curge lapte și miere. Sunt bani puțini, infrastructura e în suferință și se așteaptă în continuare apariția unui investitor. Dar în Copou mi se garantează liniștea, mi se dă timpul necesar pentru a reconstrui echipa și, mai important, nimeni nu sună din lojă ca să impună schimbări sau strategie", s-ar fi destăinuit Teja apropiaților.

Zece ani în Copou?

Teja a redevenit la Iași antrenorul care a ținut Gazul pe linia de plutire în prima parte a stagiunii trecute, înainte de a fi angajat de Becali la FCSB.
Iar președintele Adrian Ambrosie a dezvăluit că se profilează o colaborare pe termen lung: "Dacă vom reuși să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm acum, Mihai mi-a spus că e dispus să lucreze la noi zece ani de acum încolo".

6.000de fani sunt așteptați în tribunele stadionului "Emil Alexandrescu", la meciul cu Dinamo

60.000 de eurolunar e bugetul de salarii al ieșenilor. La jumătate față de sezonul trecut

2victorii și 2 remize au bifat moldovenii în primele patru etape ale sezonului în curs

Fanii "câinilor", interziși în Copou

Moldovenii și-au luat măsuri pentru ca fanii lui Dinamo, suspendați 5 jocuri în deplasare după incidentele de la meciul cu Viitorul, să nu poată intra pe "Emil Alexandrescu". Clubul a decis să închidă sectorul rezervat oaspeților pe toată durata partidei. Iar celor cu însemne ale clubului bucureștean (tricouri, fulare) li se va interzice accesul în stadion.

vezi și:

Surpriză! Becali a anunțat cine preia rolul lui MM Stoica + pariu incredibil: „Vom fi la fel ca Ajax anul viitor!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  08 August 2019, 19:50

Trebuie sa fie chiar masochist daca s-ar intoarce,zau asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează