FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Transferul la CSU Craiova al jucătorului cu aproape 300 de meciuri în Serie A, distrus în direct: „Cea mai mare țeapă!”

Jasmin Kurtic (stânga, cu numărul 27), în meciul cu FCSB. 
Foto: Cristi Preda (GSP)
Jasmin Kurtic (stânga, cu numărul 27), în meciul cu FCSB. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 12:33 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 13:06

Fostul mijlocaș de la FCSB și CS Universitatea Craiova, Mihăiță Pleșan (40 de ani), nu înțelege de ce trupa din Bănie l-a transferat pe slovenul Jasmin Kurtic (34 de ani, mijlocaș central), jucător care are în CV echipe precum Atalanta, Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina sau PAOK Salonic, dar și 83 de selecții în naționala de seniori a Sloveniei. 

Venirea lui Jasmin Kurtic la CS Universitatea Craiova a fost prezentată ca o adevărată lovitură pentru fotbalul românesc. Jucătorul cu 289 de meciuri jucate în Serie A în carieră nu l-a impresionat însă pe Mihăiță Pleșan, fostul mijlocaș al oltenilor. 

Răsturnare de situație! Becali bătuse palma cu clubul, fotbalistul a refuzat: „Bine, tată, atunci nu te oblig”
FCSB
Răsturnare de situație! Becali bătuse palma cu clubul, fotbalistul a refuzat: „Bine, tată, atunci nu te oblig”

Fostul internațional crede că Jasmin Kurtic reprezintă o țeapă pe care Mihai Rotaru și restul conducătorilor de la Craiova au luat-o. 

VIDEO. Mihăiță Pleșan, acid după venirea lui Jasmin Kurtic la CS Universitatea Craiova: „Cea mai mare țeapă!”

„Când am auzit că vor să-l ia pe Kurtic, am zis că o să fie cea mai mare țeapă. El avusese ultimul meci în octombrie anul trecut. Când tu vrei să câștigi campionatul și aduci un jucător de genul ăsta...

Trebuie să te uiți: nu a jucat din octombrie, are vârsta pe care o are și trebuie să mai ții cont că e un jucător care are o uzură foarte mare. Eu dacă eram manager sau președinte la Universitatea Craiova nu-l luam niciodată.

Campionatul nu e unul foarte tare, dar e unul intens. Nivelul este scăzut și ne bazăm pe multă muncă. Kurtic aleargă mai mult din mâini. El trebuie să facă diferența. 

Craiova l-a adus ca să facă diferența la mijlocul terenului, să dea o pasă, să scoată un om din joc”, a declarat Mihăiță Pleșan, la GSP Live. 

Transferul la CSU Craiova al jucătorului cu aproape 300 de meciuri în Serie A, distrus în direct: „Cea mai mare țeapă!”
Jasmin Kurtic, în Farul - CS Universitatea Craiova. Foto: Imago

Citește și: 

Transfer de ultimă oră în Liga 1: pleacă la Slavia Praga pe un milion de euro!

Oaidă a sărutat emblema Rapidului » A postat imaginea, dar a blocat comentariile

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
dandana
dandana  •  05 Septembrie 2023, 17:46

Pleșcan tată tu ai făcut ceva la Craiova sa vorbești. Omul este nou, ii trebuie timp sa se înțeleagă cu colegi. Nu este de vina el ca toți jucători sunt la același nivel. Frate zici ca antrenamentele au fost făcute la filme de groaza. Au frica și teamă, nu le mai pasă pentru ca acest antrenor nu i-a pasat și nu a adus concurență. Avem câțiva jucători, dar nu dau randament pentru ca așa au fost obișnuiți. Cantonamentele contează cu cine le faci. Din păcate până să vină Neagoe Craiova juca bine la început și cădeau pe sfârșit. NEAGOE a schimbat invers și asta este grav. Dacă ei 2 goluri în prima repriza este greu sa îți mai revi. Reghe trebuie sa facă ceva sa rezolve asta, trebuie sa dea cât mai mulți jucători afara sau sa le aducă concurență. Kurtic este foarte bun, dar trebuie și ajutat cu oameni mult mai buni ca ce are Craiova

10iul73
10iul73  •  05 Septembrie 2023, 14:13
Postat de Nea.Marin pe 04 Septembrie 2023, 18:06

Circ maxim la echipa lui Alexandrina:)))) Rusinicaaa na na na

Te-ai clonat prostea!? Alta clona mincinoasă, iubitor de circ ce ești..

craiovamaxima
craiovamaxima  •  05 Septembrie 2023, 08:41

Jucatori expirati, echipa expirata. Aceeasi reteta, an de an.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează