FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 0-1

VIDEO Mircea Lucescu, abordat în parcare de un dinamovist: „Ce să fac eu?!”

Mircea Lucescu, abordat în parcare de un dinamovist după 0-1 cu U Cluj +11   FOTO
Mircea Lucescu, abordat în parcare de un dinamovist după 0-1 cu U Cluj

Articol de , , - Publicat marti, 12 decembrie 2023 00:06 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 00:07

Mircea Lucescu (78 de ani) a urmărit-o la treabă pe Dinamo cu U Cluj, în eșecul la limită, 0-1, și a intrat în dialog cu un fan care i-a cerut să vină la echipa alb-roșie, să o salveze de la retrogradare.

Dinamo nu se regăsește nici cu alt nume pe banca tehnică. În locul lui Ovidiu Burcă a fost instalat croatul Zeljko Kopic, dar rezultatele întârzie să apară.

„Câinii” au fost învinși în această seară de U Cluj, 0-1, sub privirile lui Mircea Lucescu. După meci, „Il Luce” a opinat că jucătorii lui Dinamo se confruntă cu un blocaj psihic, având în vedere că nu reușesc să marcheze din situații clare de gol.

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj » Ce le-au făcut jucătorilor după meci + au primit doi rivali în peluză
DINAMO - U CLUJ 0-1
Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj » Ce le-au făcut jucătorilor după meci + au primit doi rivali în peluză

VIDEO. Mircea Lucescu, după Dinamo - U Cluj: „Dinamo a dominat, merita să câștige”

„Dinamo ar fi meritat să câștige, a dominat mult mai mult. Nu au fost atenți, au dorit să câștige, dar au făcut la început greșeala din care s-a marcat, apoi n-au avut capacitatea să marcheze, cu toate că ar fi putut, au avut situații foarte bune.

Egalul ar fi fost mai echitabil și le-ar fi dat mai multă încredere și motivație, dar au luptat, s-au bătut, au jucat atât cât pot. Pesemne că ăsta este nivelul.

A fost cel mai bun meci al lui Dinamo pe care l-am văzut sezonul ăsta. Din păcate, s-au precipitat, se vede că jucătorii sunt sub presiunea rezultatelor, pentru că ocaziile au fost senzaționale, să fii 1 la 1 cu portarul dar să nu găsești soluția să marchezi...

Speranța moare ultima, să sperăm că lucrurile se vor schimba. Este un blocaj psihic, nu se poate să nu marchezi din acele ocazii. Totuși, sunt jucători cu destulă experiență, trebuie să interpreteze diferit situațiile avute”, a spus Lucescu în parcarea stadionului.

Mircea Lucescu, în dialog cu un suporter după Dinamo - U Cluj

Imediat după declarațiile lui Lucescu, un fan dinamovist l-a abordat pe acesta:

  • Fan: „Nea Mircea, mai mult nu putem, de ce nu vii să ne ajuți?” 
  • Mircea Lucescu: „Păi și ce să fac eu?” 
  • Fan: „Dar vino și ajută-ne, nea Mircea, că mai mult nu putem!” 
  • Lucescu: „Și ce crezi, că joc eu?” 
  • Fan: „Dă-le un ajutor, dă-le ceva!” 
  • Lucescu: „Eu nu pot să o bag în poartă”

Mai multe știri despre U Cluj - Dinamo:

Nistor nu s-a bucurat la gol, dar i-a cântat „prohodul” lui Dinamo: „Greu să iasă de acolo!”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Nistor nu s-a bucurat la gol, dar i-a cântat „prohodul” lui Dinamo: „Greu să iasă de acolo!”
Concluziile lui Kopic după a doua înfrângere la rând: „Nu e ușor de acceptat, bineînțeles că e o problemă!”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Concluziile lui Kopic după a doua înfrângere la rând: „Nu e ușor de acceptat, bineînțeles că e o problemă!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Decembrie 2023, 17:11

Se pare ca Lucescu nu ajuta decat echipe straine. Nationala Romaniei si Dinamo nu le poate ajuta fiindca "n-o poate el baga in ate"

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  12 Decembrie 2023, 15:15
Postat de MIRCEAVULCANESCU pe 12 Decembrie 2023, 04:53

exfemplul clar de lașitate de llipsa de a-s asuma cesva la acest Lucescu sr. obisnuit cu banii dați de alții nu știe sa o ia de la zero. nici nu are cum pentru ar arată de fapt ce știe. așa a făcut si cind spunea ca este prea latrin sa ia națională de fotbal a României si pleca într-o saptamina la turci. Lucescu, Olariu si alții nu mai știu nimic. știu sa consume banii unor conducători facind experimente... în tara ar trebui sa arăți ce ști pentru ca bani nu sint. la citi bani are Lucescu si la cité a făcut clubul pentru el ar fi meritat sa fie om. dar nu este. el si b anii lui sint totul. de datoria morala nimic. ar fi putut sa aducă vreo doi trei jucatori si sa înceapă treaba. dar daca nu mergea? pai atunci era dezastru ca i se surpa soclul *** de oameni de genul asta...

Ma, dar ce viteji sunteti voi pe banii altora! Ai fost vreodata la un interviu pentru angajare si ai cerut ma, vreodata in viata ta, sa fii angajajat fara bani si chiar sa aduci bani de acasa, din banii parintilor si ai copiilor tai, ca sa arati tu cat de bun esti in meseria ta? De ce nu suni ma, la prima firma la care ai fost angajat, sa le spui ca vrei sa le dai lor banii tai economisiti pana in prezent si ca vrei sa lucrezi cativa ani gratuit, ca datorita lor ai evoluat si acum esti bun in ceea ce faci? ! Haide ma, fa asta, ca sa vada fostii tai colegi ce bun ai ajuns! :)))) Ai naibii prosti ce sunteti!

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  12 Decembrie 2023, 15:08
Postat de concret pe 12 Decembrie 2023, 09:32

In principiu ai dreptate, Lucescu are o datorie morala fata de Dinamo, dar ce pretentii sa mai am de la el, cand de atata amar de vreme, din atatia dinamovisti cu bani, nu a venit unul sa conduca acest club spre glorie...

Spre glorie? Asta e gloria voastra, dupa toate nenorocirile pe care le-ati facut in fotbalul romanesc! ASTA E CEEA CE MERITATI! Gloria voastra este cea spre care va indreptati in prezent! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează