FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-0

VIDEO Mircea Lucescu și-a spus marele regret, după ce a văzut victoria lui Dinamo cu UTA: „Acest lucru mă doare!”

Mircea Lucescu ar vrea să vadă mai mulți fotbaliști români la Dinamo +24   FOTO
Mircea Lucescu ar vrea să vadă mai mulți fotbaliști români la Dinamo

Articol de , , - Publicat sambata, 09 martie 2024 01:47 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 09:14

Mircea Lucescu, 78 de ani, a fost prezent pe „Arcul de Triumf” la victoria lui Dinamo cu UTA, 1-0. La finalul meciului, tehnicianul a remarcat schimbarea în bine a „câinilor”, fără a se feri să-și spună marele of.

Din ce în ce mai aproape de Dinamo în ultima perioadă, Mircea Lucescu e un susținător declarat al lui Zeljko Kopic, despre care a avut numai cuvinte de laudă vineri seara, după a patra victorie dinamovistă din 2024.

Dinamo, victorie de aur cu UTA! „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”
DINAMO - UTA 1-0
Dinamo, victorie de aur cu UTA! „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”

Însă Lucescu recunoaște că suferă atunci când vede atât de puțini jucători autohtoni în formula roș-albilor. Doar doi români a avut Dinamo în echipa de start cu UTA, Patriche și Bordușanu, plus încă unul intrat în ultimul sfert de oră, Amzăr.

Mircea Lucescu, după o nouă victorie a lui Dinamo: „Sunt foarte puțini jucători români, iar asta mă doare!”

„Dinamo s-a schimbat mult față de toamnă, sunt jucători cu multă experiență în teren. Dar sunt foarte puțini români și asta mă doare!

Oricum, cei care sunt în teren își fac datoria și eu sper, dacă vor reuși să continue în felul acesta, să reușească să se salveze. Dar nu e simplu, și celelalte vor lupta să scape de retrogradare, iar Dinamo o să joace cinci meciuri «afară» și doar patru acasă. Dar ce-mi dă speranțe e prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență.

Zeljko e un bun antrenor, a fost alegerea corectă, e un profesionist, e muncitor, vorbește limba engleză, deci poate să comunice cu jucătorii. Echipa joacă pentru a face puncte, nu face un joc spectaculos, e foarte pragmatică”, a observat reputatul antrenor.

Dinamo a învins-o pe UTA, 1-0, a retezat orice speranță de play-off a lui Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

Mircea Lucescu, „talismanul” lui Dinamo?

Întrebat dacă se consideră a fi un „talisman” pentru Dinamo, în contextul deselor vizite pe care le-a făcut la Săftica în ultimele săptămâni, „Il Luce” a spus:

„Când pot, încerc să-i ajut cu sfaturile mele. Sigur, cât se poate, fiindcă nu sfaturile sunt cele care decid rezultatul unui meci”.

Apoi a continuat într-o notă glumeață: „Dacă echipa pierde, spuneți că a mers Lucescu și le-a purtat ghinion. Dacă echipa câștigă, e meritul jucătorilor. Eu n-am niciun merit în toată chestia asta”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Mircea Lucescu.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Željko Kopić, conferință de presă după victoria lui Dinamo cu UTA

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, victorie de aur cu UTA! » „Câinii” nu mai sunt pe loc retrogradabil după 23 de etape. Cronica scrisă de pe „Arcul de Triumf”

Note GSP după Dinamo - UTA 1-0 » Cum s-au descurcat „câinii” care au evadat din zona retrogradării directe + cine a dezamăgit din nou

VIDEO + FOTO Scene halucinante în Superliga! Ultrașii lui Dinamo și cei ai Stelei s-au luat la bătaie pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează