FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC VOLUNTARI 0-0

„Încolțit” de suporteri, Mircea Rednic anunță un nou transfer și critică jucătorii care au plecat: „S-au dus pentru bani, asta au vrut! Nu vom retrograda”

Mircea Rednic are parte de contestatari la Arad / foto: Raed Krishan (GSP)
Mircea Rednic are parte de contestatari la Arad / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 18:10 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 18:48

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, contestat vocal de fani după egalul fără goluri cu FC Voluntari, e încrezător că va reuși să redreseze situația arădenilor, ajunși pe loc de „baraj” în Superligă.

„Ne-a lipsit golul. A fost o primă repriză bună, în a doua lucrurile au fost mai echilibrate. Trebuie să fim mult mai profesioniști. 

Jucătorii au venit târziu. Căpușă mi-a zis că încă nu poate să joace. Ofosu e de două săptămâni la echipă, toți au nevoie de minute, de antrenamente. Toți vrem să-i aducem pe Messi, pe Ronaldo, dar ăsta e bugetul. 

Mai avem meciul de la Ploiești, după care vom avea o perioadă în care putem să le dăm minute în amicale jucătorilor care au venit. Va mai veni și un atacant săptămâna viitoare, e extracomunitar și durează puțin până ia viza. A semnat deja. 

Nu-mi fac probleme, toți ne-am dorit să avem mai multe puncte. Pentru moment, asta este situația. Ca atitudine, nu am ce să le reproșez. Normal că mai vin și greșeli, nu avem superjucători, dar ne descurcăm

Eu am răbdare și înțelegere. Eu zic că avem un grup bun și rezultatele vor veni. Nu vom ajunge la baraj, nu vom retrograda, sunt ferm convins”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă de după meci.

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”
PROTEST
Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Mircea Rednic: „Sunt sigur că suporterii vor veni la Oradea”

Arădenii vor schimba gazonul de pe arena „Francisc von Neuman” începând din luna octombrie, astfel că vor juca la Oradea partidele considerate acasă. Rednic a vorbit și despre acest inconvenient: 

„Asta este situația, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Am văzut că sunt condiții bune, stadionul are o capacitate mare. Un adevărat suporter vine și acolo! Să nu-mi spuneți că anul trecut s-au bătut la campionat. E o situație grea”. 

Nu e vina domnului Meszar, nu suntem noi de vină. Dintre toți jucătorii la final de contract, niciunul n-a vrut să rămână aici. N-a vrut să accepte un salariu mai mic. Doar doi au acceptat, Benga și Iacob. 

Li s-a propus, n-au vrut, pentru că aveau salarii mari. Unde s-au dus? S-au dus pentru bani. Asta au vrut. Îi regret pe Otele, Postolachi, Ubbink, Batha, dar ce să facem? S-au cheltuit mulți bani și eu am acceptat filosofia clubului

Mircea Rednic

Mircea Rednic e în pericol!

UTA are 9 puncte și este pe locul 14 în Liga 1, de baraj de menținere/promovare. Din informațiile Gazetei Sporturilor, arădenii au început să caute deja un alt antrenor. Conducerea clubului a luat legătura cu mai mulți impresari și tehnicieni cu scopul de a-i găsi un înlocuitor lui Rednic.

„Strâmbul” a avut mână liberă la transferuri în perioada de mercato din vară și a adus 21 de jucători la Arad, iar echipa s-a exprimat extrem de modest. UTA are 5 înfrângeri și golaveraj negativ (-6) după 10 partide disputate din campionat.

Citește și alte știri despre UTA:

Protest în Superligă, fanii au sărit la antrenor: „Ai făcut cea mai slabă echipă din campionat!” » Tehnicianul le-a răspuns: „Ce vreți, bă?”

Egalul nimănui » UTA și FC Voluntari, remiză fără istoric la Arad: cresc șansele demiterii celor doi antrenori!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
SorinD
SorinD  •  30 Septembrie 2023, 23:53

Un ras de antrenor, aceasi placa pe unde se duce. El aduce jucători și tot el se plânge. Chiar nu își da nimeni seama ca asta nu e antrenor și pe unde a avut rezultate, au fost din cauză că a avut lot bun?

tarnaveanu
tarnaveanu  •  30 Septembrie 2023, 20:45

Cine vorbește de bani ... Poreclă mai potrivită decât a ăstuia nu cred că există în cocina fotbalistică din România.

legio.sud
legio.sud  •  30 Septembrie 2023, 20:39
Postat de pain89 pe 30 Septembrie 2023, 19:03

da vina pe aia care au plecat pentru ce joaca el acum? pai si anul trecut cu aceeasi jucatori se chinuia sa scoata puncte. nu poti sa aduci 20 de jucatori noi si sa ai rezultate. pe astia care i-a adus de ce nu-i joaca? nu te poti plange de lot cand tu ai adus jucatori si te trezesti ca nu sunt ce trebuie dupa ce semneaza.

Meszar ăsta vrea răul UT-ei altfel nu-mi explic aducerea lui Rednic !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează