FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

FOTO Rednic nu s-a mai putut abține » Imaginea postată de Luana la 4 zile după operația antrenorului

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 19:46 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 20:42

La 4 zile după ce a fost operat de infarct miocardic și i s-a montat un stent, Mircea Rednic a avut o duminică plină. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a luat masa alături de fiica lui și a revenit rapid la plăcerile culinare, inclusiv la prăjeli. În aceeași zi a participat la conferința de presă premergătoare meciului Sepsi - UTA, în cadrul căreia a avut doar cuvinte de laudă la adresa covăsnenilor.

În primul interviul după ce a fost externat, acordat în exclusivitate Gazetei, Rednic a dezvăluit că are colesterolul mare și a admis că îi este greu să se abțină din a consuma alimentele preferate: „Fiind ardelean get-beget, mi-a plăcut întotdeauna păpica, așa că am colesterolul mare. Mi-a plăcut păpica bună. N-am băgat în seamă niciodată anumite semnale”.

Rednic nu s-a mai putut abține » Imaginea postată de Luana la 4 zile după operația antrenorului
Rednic a recunoscut că nu se poate abține de la „păpica bună”

Astăzi, la 4 zile de la operație, Rednic a fost fotografiat de fiica lui, Luana, în timp ce se bucura de o porție de cartofi prăjiți, alături de două ouă-ochiuri, piept de pui și o salată de sfeclă roșie. 

Deși nu va face deplasarea la Sfântu Gheorghe, aflându-se în plin proces de recuperare după ce a suferit un infarct miocardic luni, Mircea Rednic a participat la conferința de presă premergătoare partidei și a avut numai cuvinte de laudă despre adversara de luni.

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”
FCSB - CSU CRAIOVA 3-0
Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

Mircea Rednic: „Sepsi, cea mai constantă echipă din România ca joc și lot”

Sepsi - UTA este epilogul rundei 8 de campionat. O deplasare complicată pentru UTA, pe un teren unde se câștigă greu, contra unei formații care nu a fost învinsă până acum în acest sezon.

„În opinia mea, Sepsi este cea mai constantă echipă ca joc, ca lot, ca tot ce vreți dumneavoastră. A fost cel mai aproape de calificarea în grupele europene și era singura echipă românească care ar fi meritat. Nu au fost diferențe mari între jocuri (n.r. - cu Bodo/Glimt), s-au comportat foarte bine, ne-au reprezentat cu mândrie și ar fi meritat calificarea în grupe.

E o echipă construită în câțiva ani, acolo orice mișcare este bine gândită, au condiții foarte bune. La ei se pune baza pe performanță, de asta le-am spus jucătorilor mei că o să îi aștepte un meci foarte greu, mai ales că la Sepsi este și dezamăgirea mare.

Puneți-vă în situația jucătorilor de acolo, aveau o primă mare, erau cu mâna pe bani și în prelungiri au pierdut, chiar nemeritat, pentru că adversarul lor a și fost puțin ajutat”, a afirmat Rednic.

El a amintit și de cel mai recent transfer al covăsnenilor, fundașul central Akos Kecskes, maghiar în vârstă de 27 de ani care vine de la LASK Linz, din Austria:

„Am văzut că în zonele unde aveau dificultăți sau nu exista concurență, conducerea a fost promptă. Am înțeles că acum au transferat un internațional ungar. Au echipă bună, concurență, vom avea un meci greu”.

Preluată în vară de Liviu Ciobotariu, Sepsi este neînvinsă în SuperLigă în acest sezon, unde a înregistrat două victorii și 3 egaluri. Covăsnenii au impresionat la nivel european, unde au trecut de CSKA Sofia și Aktobe în Conference League, apoi s-au oprit în play-off-ul cu Bodo/Glimt, dar la mare luptă: 2-2 tur, 2-3 retur, cu golul decisiv în prelungiri.

Mai multe știri din Liga 1:

Scandal la Lipova » Agresat și luat pe sus de 4 bodyguarzi pentru că a afișat un mesaj anti-Meszar: „Îi dau în judecată! Nu mai pot să mișc mâna”

Grecii au dezvăluit motivul pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB: „Își dorește acest lucru”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  03 Septembrie 2023, 21:54

Am crezut că e doar strâmb, nu și prost, ouăle alea prăjite și cartofii au colesterol cât cuprinde. Altădată să ne scutiți cu buletinul medical al lui Rednic.

Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  03 Septembrie 2023, 21:22

merg bine cartofii prajiti :)) unde donam de sicriu?

Danpinalty
Danpinalty  •  03 Septembrie 2023, 20:57

Si eu care credeam ca tocmai a mai transferat Luana un jucator de la Mouscron, sa il ajute pe Puriu sa se pregateasca de shampon lig, ca la Dinamo....cand colo can-can-uri cu cartofi prajiti....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează