FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mirel Rădoi răspunde acuzelor lui Dinamo! Selecționerul U21 e ferm: "Pe viitor sper să nu se mai întâmple"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 15:19

Mirel Rădoi a răspuns după ce a fost atacant de dinamoviști pentru selecția făcută. Fostul căpitan al Stelei a avut însă o reacție calmă, chiar dacă spusele lui Alexandru David i s-au părut agresive. 

"Cred că atacurile o să continue şi nu numai la Dinamo. Cred că mereu o să fie cluburi supărate. Într-un fel, îi înţeleg, pentru că sunt subiectivi şi singurul lucru pozitiv din acel discurs al celor de la Dinamo este ca au ieşit public şi şi-au apărat jucătorii.

Reacţia mi s-a părut puţin agresivă și sper ca pe viitor să nu se mai întâmple. Asta nu înseamnă că jucătorii pe care îi vedem acum la naţională sunt cei mai buni pentru toată lumea. Sunt cei mai buni din ţară pentru mine.

Cu atât mai supărător mi se pare, pentru că lumea ar trebui să mă cunoască. Şi în toţi anii ăştia, atât timp cât am fost şi jucător, şi antrenor, eu am arătat că sunt imparţial. De foarte multe ori am fost acuzat că mă iau de Steaua şi Gigi Becali, acum că favorizez clubul", a declarat Mirel Rădoi conform TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Dinamo face scandal și dă de pământ cu Mirel Rădoi: "Are probleme oftalmologice! Nu ar trebui să fie la națională"

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (21)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  05 Septembrie 2018, 12:17

Rățoi e comic vestit al ecranului!

gicab
gicab  •  04 Septembrie 2018, 08:20

E clar... scandalurile cu fcsb au fost blat...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Septembrie 2018, 21:16

Pe viitor mai bine te-ai intoarce la Izverna-poate te aleg primar- si nu ai mai strica si calificarea la U21,bagand toate rezervele de la fcsb si de la Viitorul!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close