FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

FC Botoșani a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0. Mihai Stoica a apreciat curajul arătat de Eduard Florescu în timpul interviurilor.
FC Botoșani a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0. Mihai Stoica a apreciat curajul arătat de Eduard Florescu în timpul interviurilor.

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 21:58 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 09:37

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns ex-giuleșteanului Marko Dugandzic, care declarase Gazetei Sporturilor că n-ar accepta o ofertă de la FCSB.

Desemnat jucătorul străin al anului în ancheta GSP.RO, Marko Dugandzic își câștigă acum banii la Al Tai, în Arabia Saudită. Se pare însă că a rămas legat sentimental de Rapid, unde a evoluat din iulie 2022 până-n septembrie 2023.

Fostul antrenor de la FCSB a revenit oficial în Superligă! Patronul i-a promis 3 fotbaliști: „De ieri s-a apucat de treabă”
ANTRENOR
Fostul antrenor de la FCSB a revenit oficial în Superligă! Patronul i-a promis 3 fotbaliști: „De ieri s-a apucat de treabă”

El a declarat reporterilor Gazetei Sporturilor că, dacă i s-ar face o ofertă, n-ar accepta un transfer la FCSB, afirmație pe care Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la roș-albaștri, a taxat-o imediat.

"Marko Dugandzic, care nu vine la FCSB, a spus clar. Nu l-a chemat nimeni, dar el zice că nu vine", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Marko Dugandzic despre Rapid și FCSB

Iată cum a sunat întrebarea pusă de GSP.RO ex-giuleșteanului: „Marko, dacă peste un an, din momentul de acum, un club românesc, să zicem FCSB, îţi face o ofertă să te întorci în România, ai accepta?”

Răspunsul lui Dugandzic: „Nu, nu, nu! Pfff! Nu cred! Din prima zi în care am venit la Rapid am simţit că e ceva unic. Ce am simţit şi încă simt nu poate fi descris. M-am simţit foarte bine şi, aşa cum se zice, Rapidul îţi intră în suflet şi nu mai iese. 99% n-aş accepta, pentru că nu pot! (...)

Pentru moment, inima mea e alături de Rapid şi ar fi necinstit să mă duc acolo. Pot să îmi dea câţi bani vor, nu e vorba despre asta. În carieră nu ai parte de multe cluburi de acest fel, care să-ţi ajungă la inimă".

Rapid a făcut profit de 1,6 milioane de euro cu Marko Dugandzic

În tricoul Rapidului, Marko Dugandzic a fost golgheterul campionatului, sezonul trecut. Bilanțul său: 38 de partide, 22 de goluri, 3 assisturi. În 2023 - 2024, până la plecarea în Arabia Saudită, atacantul croat a mai bifat 7 partide în Liga 1, în care a marcat 6 goluri și a dat un assist.

Rapid l-a vândut pe Dugandzic lui Al Tai contra sumei de 2 milioane de euro, după ce, în iulie 2022, îl cumpărase cu 400.000 de euro de la CFR Cluj.

Mai puteți citi:

Becali a anunțat că nu-l ia în cantonament, așa că a plecat din România alături de 2 rivali din Superligă

„Regula” Superligii, brutală: Dinamo e 50% în Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
John.Wick
John.Wick  •  30 Decembrie 2023, 17:50
Postat de lefter_popescu pe 29 Decembrie 2023, 23:47

Amice, are și Codrea 1,2 mil pe an? Apoi Codrea mai joaca sau lustruiește banca ?

1,3 mil. Nu știu dacă joacă, sincer nu m-a mai interesat după ce a plecat.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  29 Decembrie 2023, 23:47
Postat de John.Wick pe 29 Decembrie 2023, 01:08

Vorbe proaste pentru unu ajuns la cămile cu salariu mai mic ca Cordea

Amice, are și Codrea 1,2 mil pe an? Apoi Codrea mai joaca sau lustruiește banca ?

VanBasten1989
VanBasten1989  •  29 Decembrie 2023, 21:30
Postat de istet10 pe 29 Decembrie 2023, 19:56

Tu esti specialist in domeniu si atunci ce sa facem? Sa te contrazicem?

Istet, dar nu prea.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează