FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

FOTO Mobilizare înaintea meciului decisiv din play-out: „Am afișat mesaje în punctele esențiale ale orașului”

Suporterii și-au făcut apariția și la antrenamentul de duminică / Sursă foto: Captură@Facebook +6   FOTO
Suporterii și-au făcut apariția și la antrenamentul de duminică / Sursă foto: Captură@Facebook

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 22:05 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 22:33

Suporterii lui FC Argeș au intrat în febra meciului de luni cu UTA, de care depind într-o bună măsură șansele alb-violeților de a evita retrogradarea în liga secundă. 

  • FC Argeș - UTA se joacă luni, de la ora 18:30, în Trivale, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Luni, 8 mai, de la ora 18:30, FC Argeș și UTA se vor înfrunta la Pitești, într-un meci cu miză extrem de importantă. Cu o victorie, alb-violeții ar depăși-o pe UTA și ar urca pe locul 7, poziție de baraj, peste arădeni și Chindia, care a fost învinsă de Petrolul vineri seara, 1-2.

Mobilizare înainte de FC Argeș - UTA: „Am afișat mesaje în punctele esențiale ale orașului”

Fanii echipei lui Vintilă au afișat mai multe bannere în oraș înaintea „decisivului” cu „Bătrâna Doamnă” și și-au făcut apariția și la antrenamentul de duminică.

Mobilizarea pentru meciul cu UTA a început, am afișat mesaje în puncte esentiale ale orașului, mesaje ce te îndeamnă să ajungi luni la meci, în peluză!”, e mesajul suporterilor din Peluza Nord. 

Chiar dacă ultima perioadă a fost dificilă, este momentul să demonstrăm de ce suntem vulturi, de ce «suntem urmașii din legenda lui Dobrin». Așteptăm toată suflarea alb violetă luni în peluză.

- Facebook@ Peluza Nord Pitești

Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Pitești
Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Pitești
Suporterii și-au făcut apariția și la antrenamentul de duminică / Sursă foto: Captură@Facebook
Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Pitești
Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Pitești
+2 FOTO

La meciul din Trivale și-au anunțat prezența și susținătorii „Bătrânei Doamne”, care promit o deplasare numeroasă la Pitești: 

„Din motive ce țin de organizare, deplasarea fanilor se va face cu mașinile personale. Utiștii care își doresc să susțină echipa la Pitești, dar nu au găsit variante de transport pentru a ajunge la meci, ne pot contacta în privat. Vom încerca să îi ajutăm”, e anunțul arădenilor. 

Intrare liberă la FC Argeș - UTA

FC Argeș a anunțat că la meciul cu UTA, crucial pentru salvarea de la retrogradarea directă, spectatorii vor avea intrare liberă.

Pentru o beneficia de un avantaj în lupta contra arădenilor, conducerea lui FC Argeș a decis să lase intrare liberă la duelul cu UTA. Stadionul „Nicolae Dobrin” are o capacitate de 16.500 de locuri, iar piteștenii speră ca majoritatea să fie ocupate la „decisivul” cu UTA.

Cu 3 etape rămase din play-out, FC Argeș ocupă primul loc direct retrogradabil, 9, cu 20 de puncte. UTA este imediat deasupra, cu 21 de puncte.

Citește și alte știri din Superligă: 

O nouă insolvență la CFR? Ilie Dumitrescu șochează: „Sunt informații că lucrurile se complică la Cluj”

VAR a anulat un ROȘU pentru Ivan » Petrescu a izbucnit: nervi și înjurături în toate direcțiile! Nu va sta pe bancă cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Mai 2023, 15:09

Cea mai trista / obosita / jalnica "galerie" din cate exista in Romania. 10 insi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează